mynewspapers.net

Skaffa en Microsoft Excel-certifiering

Skaffa en Microsoft Excel-certifiering


De som vill bli certifierade i använder Microsoft Excel måste klara examen 77-602: Microsoft certifierade program Specialist (MCAS). Tentamen kommer att testa en användares kunskaper i att skapa data, formatera innehåll, ändra formler och andra aspekter av Microsoft Excel. Passerar certifiering indikerar att arbetsgivare att du kan effektivt använda programmet Microsoft Excel. Innan tentan, bör kandidater ha minst sex månader till ett år av praktisk kunskap i att använda programmet.

Instruktioner

• Inköp och studien en Microsoft-certifiering studiehandledning, såsom, The Microsoft certifierad Specialist studera Guide till programmet. Besök Microsofts webbplats om du vill köpa tillförlitliga studieguider. Forskning mer än en guide eftersom du kan behöva jämföra den information som erbjuds i varje källa.

• Ladda ner övningstest att granska provet mål som kan vara på tentan. Öva tentor kommer inte bara hjälpa ditt test med färdigheter, de ger dig en uppfattning om strukturen för certifieringsexamen. Företag som Ucertify erbjuder fri prov prov för certifiering. Logga in på Certiports hemsida, företaget som säljer certifiering test kupongerna. Ta examen i praktiken tills du är bekväm med dina resultat.

• Besök Certiport webbplats för att registrera dig för certifieringsexamen. Välj länken "Office Specialist" och välj sedan "Att få certifierade" länken högst upp. Välj "Registrera nu" länk till höger. Skapa ett konto där du kan registrera dig för examen. När ditt konto har skapats, Välj ett testcenter. Du kan söka för att testa centrerar på Certiposts webbplats med ditt postnummer. Vara beredd att betala en avgift på £55.20 för en testet verifikation som innehåller en omtagning.

• När du kommer till testcentret, vara beredda att ta ett test som är en simulerad version av Microsoft Excel-program. Du kommer att förväntas navigera genom simulering som du skulle den faktiska programvaran.

• Om du klarar testet, får du din Microsoft Excel-certifiering med posten till den adress du angav. Om du inte klarar certifieringsexamen, granska din utskrivna värdering rapport som anges av administratören. Granska de områden av rapporten som visar dina svagheter och använda denna information för att hjälpa dig att förbereda sig för att testa igen.