mynewspapers.net

Skaffa en certifierad dödsattest

Skaffa en certifierad dödsattest


Medan en fotokopierats dödsattest är tillräcklig i de flesta situationer, tillfällen uppstår när ingenting men certifierade dödsattesten är acceptabelt. Sådana tillfällen inkluderar överföring eller namnbyten av fastigheter, bilar, bankkonton och mäkleri konton efter att ägaren har dött. Lyckligtvis, att få certifierade dödsattesten kan göras snabbt och billigt online eller via post.

Instruktioner

Online-beställning

• Hitta webbadressen till hälsodepartementet eller institutionen av viktiga poster i den stat där dödsfallet inträffade. Denna information finns på webbplatsen för den federala Centers for Disease Control och Prevention (CDC) eller via staten regeringen Startsida. Till exempel, om du bor i New York, och din farbror dog i Pennsylvania, kunde adressen vara antingen (1) webbplats för Department of Health i Pennsylvania eller (2) någon av division kontoren för viktiga poster såsom en på 1910 West 26th Street i Erie, Pennsylvania. (814) 871-4261

• Beställa certifierade dödsattesten online. Statliga webbplatser kommer att antingen behandla din begäran direkt eller automatiskt direkt din begäran till en kommersiell processor som Vitalchek. Oavsett där begäran bearbetas, måste du tillhandahålla information om dig själv och avlidnes.

• Ange din kreditkortsinformation när regisserad av staten webbplats eller Vitalchek. I allmänhet dödsattesten kostar ganska rimligt, men ytterligare avgifter kan lägga till det totala belopp som debiteras. Till exempel i Pennsylvania, avgiften för intyget är endast £5,80, men är £6.50. Handläggningstiden varierar mellan stater men tar i allmänhet inte mer än 5 arbetsdagar.

Beställning av post

• Gå till webbplatsen för CDC och hitta adressen till hälsodepartementet eller institutionen av viktiga poster i den stat där dödsfallet inträffade.

• Navigera till lämplig webbplats som regisserades av CDC. Till exempel om dödsfallet inträffade i New York City, skulle du navigera till New York City.

• Ladda ner ansökan om dödsattesten och Slutför den. Du kan behöva ge extra information som visar att du är en släkting eller ombudet för avlidnes dödsbo.

• Adress och mail den ifyllda ansökan till adressen som anges på ansökan. Inkludera betalningsinformation om, t ex en check eller kreditkort siffror.