mynewspapers.net

Sjuksköterska personligt brev exempelAlltid innehålla ett personligt brev när du skicka in en meritförteckning för en blivande omvårdnad jobb. Adressera brevet till lämplig person eller avdelning. Börja följebrevet med en kort, men ändå dynamiska introduktion till dig stå ut från andra sökande. Identifiera ståndpunkten, som Legitimerad sjuksköterska, sjuksköterska läkare eller ammande assistent som du söker och nämna hur du blev medveten om position, till exempel om din omvårdnad skolan Arbetsforum informerat dig.

Grunderna

Diskutera din bakgrund och Markera relevant erfarenhet. Om du ansöker om en medicinsk kirurgisk sjuksköterska position, då förklara hur du uppfyller alla kvalifikationer. Även om omvårdnad är en stark industri som sysselsätter många människor, är arbetsmarknaden fortfarande konkurrenskraftigt. Noggrant förbereda ditt personliga brev genom att forska i företaget, som beskriver hur du kommer att bidra till organisationen och särskiljande dina prestationer. Till exempel om du har arbetat som en certifierad Undersköterska, beskriva din patientvården erfarenheter.

Studenter

Nuvarande studenter kan använda ett personligt brev för att få en praktikplats eller anställning. Även om du inte kanske har mycket erfarenhet av omvårdnad, diskutera viktiga klasser, färdigheter som du behärskar och externships eller kliniskt arbete. Till exempel beskriva hur du tillbringade fyra veckor på en klinik och rutinmässigt hjälpte med morgon intag samt inspelning av patienternas blodtryck och puls. Om du ansöker om en out-of-town position, sedan i sista stycket, omfatta hur du kan nås och att du kommer att vara i området under veckan för viss månad och att du skulle vara intresserad av schemaläggning av ett möte.

Tips

Följebrevet ger en stor möjlighet att utveckla om ditt CV, färdigheter och kvalifikationer. Använda synonymer istället för att kopiera tidigare sysselsättning beskrivningar på ditt CV ordagrant. Kom ihåg att korrekturläsa och se över ditt personliga brev innan du skickar in den. Även dina aktuella kontaktuppgifter, som din e-postadress, telefonnummer och e-post. Om du skickar in ett personligt brev baserat på en online-annons, sedan överväga avslöja din stad, stat och postnummer i stället för fullständig adress för att säkra din identitet.