mynewspapers.net

Sjukhuset politik & förfaranden vid mindre kirurgiska ingrepp

Sjukhuset politik & förfaranden vid mindre kirurgiska ingrepp


Många sjukhus har mindre operation enheter som utför operationer "samma dag" eller "ambulerande" kirurgi. Dessa sjukhus har speciella regler och förfaranden för att säkerställa en smidig process av före operationen testning, registrering, kirurgi och ansvarsfrihet.

Typer

Riktlinjer och rutiner när det gäller mindre operationer på ett sjukhus omfattar läkare informera före operationen, patienter uppfyller finansiella kraven, sjuksköterska bedömning av patienten vid rapportering till kirurgisk enhet och patient flöde från operationssalen till återhämtning till ansvarsfrihet. Dessa riktlinjer och rutiner följs av hälso-och sjukvårdspersonal i de flesta sjukhus samt kirurgi centrum.

Funktion

Riktlinjer och rutiner skapas och antagen av hälso-och faciliteter för att garantera patientsäkerheten, se till att patienter uppfyller finansiella och fysiska krav för kirurgiska ingrepp, och upprätthålla en slät patient flöde. Mindre operation enheter har ofta en kaotisk atmosfär och efter lämpliga riktlinjer och rutiner säkerställer att misstag görs inte och viktiga detaljer är inte förbises.

Överväganden

Patienter som planerar att ha ett mindre kirurgiskt ingrepp bör kontrollera med vårdinrättning och vara medveten om strategier och förfaranden. Ofta, patienten planerad eller råd att komma tidigt för förfaranden, patienten rapporterar direkt till kirurgiska enheten, och är skyldig att uppfylla alla försäkring samarbete betalar och självrisker före.