mynewspapers.net

Simulerade Dating spel

Simulerade Dating spel


I en simulerad dating spel, låtsas dating sim, du att du är dating antingen det ena eller en hel massa olika attraktiva kvinnor. Dessa spel är ofta gjorda av och för fans av japansk anime, så många av karaktärerna i dessa spel ser gillar anime tecken.

Gränssnittstyper

För de flesta av dessa spel är gränssnittet nyckeln till spelet. För spel som "Naruto datum Sim", gränssnittet ändras från skärm till skärm, men alltid har knappar att trycka på. Till exempel när man talar med en flicka, har du alternativen "Prat," "Fråga," "Gåva", "Datum" eller "Kiss." Skärmen visar också hur väl du känner att flickan i form av en nivå och erfarenhet. "Praktiskt taget datum Ariane" är ett spel med ett minimalt gränssnitt, och du klickar på områden på skärmen för att få reaktioner. "Att hitta My Heart," använder ett peka-och-klicka gränssnitt.

Dating erfarenhet

Dessa spel innehåller ljus RPG element. "College roman," du klickar på en rad konversera alternativ att nå slutet av spelet och datum med flickan. "FF datum Sim," å andra sidan, använder en erfarenhet system; varje gång du lyckas åstadkomma något, tjänar du erfarenhet med flickan, som får 6 poäng när du pratar med henne. Om du inte har tillräckligt med erfarenhet med flickan - hon vet inte dig - inte kan du göra vissa saker som att fråga ut henne.

Flickor och teman

De flesta av flickorna i dessa spel ser ut som tecknen från anime program, men inte nödvändigtvis faktiska tecken. Det finns dock vissa spel som har tecken från spel eller TV-serier som "Naruto datum Sim," som innehåller tecken från Naruto-serien och "FF datum Sim," med tecken från den "Final Fantasy" spelserien. "College Romance" och "Purra Academy," å den andra, har sina egna unika karaktärer. "Praktiskt taget datum Ariane" använder en datorgenererad kvinna.

Åldersanpassad innehåll

Dessa spel rekommenderas inte för barn, eftersom de oftast innehåller adult themes. Vissa, men inte alla, av dessa spel slutar med karaktär att göra kärlek till kvinnor. Vissa spel inkluderar en åldersbegränsning fråga--"är du 18 år eller äldre?"-- men inte alla av dem gör. De gör inte nödvändigtvis Visa de faktiska sensuella handlingar, men fortfarande innehålla dessa sensuella teman. För många av spelen vissna skärmarna till svart i stället för som skildrar något sexuellt.