mynewspapers.net

Simma träning för barn

Simma träning för barn


Fitness experter etikett simma träning som en av de mest hälsosamma formerna av motion eftersom vatten flytkraft och en tiondel lättare kroppsvikt översätta till en brist på stress på leder och bindväv. I tillägg, simning fungerar alla den stora muskeln grupper på en gång, förbättra hållning och flexibilitet samtidigt stärka kardiovaskulär uthållighet. Förutom att vara en rolig utöva alternativa för barn, simning ger bra terapi för ungdomar med skador eller fysiska begränsningar. Obs: Barn med astma bör se en läkare innan du påbörjar ett motionsprogram rutin.

Nybörjare: Skjuta bollen

I den här övningen nybörjare sitter barnet på sidan av poolen med benen dinglande i vatten och en boll som flyter framför hans fötter. Har honom träna sparkar med rak, kraftfull drag att göra bubblor i vattnet. Uppmuntra honom att se hur långt han kan skjuta bollen över vattnet. Rada upp flera barn med flerfärgade bollar för ett lopp att se som kan driva bollen med eggen snabbast.

Mellanliggande: motorbåt

När ditt barn når en nivå som mellanliggande simning, ha henne hålla fast vid en kick styrelse och sparka över vattnet, göra ljud som en motorbåt. Visa henne hur man håller benen raka gå snabbare. För att variera träningen och placera en leksak på centrum av kick styrelsen. Har ditt barn öva motorboaten igen, denna tid arbeta att hålla leksaken på plats utan att förlora det i vattnet.

Medelnivå: Superman sparkar

Superman övningen stärker barnets kärna och ben muskler samtidigt öka sin komfort med ansiktet i vattnet. Håll ditt barns utsträckta händer. Har honom hålla ansiktet i vattnet medan räta ut sin kropp och sparkar med raka ben. Lära honom att koncentrera sig på att hålla axlarna nere och bakre även med vattnet samtidigt som andningen raster. Efter att han känner sig mer bekväm, prova står ett par fötter framför honom och ha honom sparka till dig.

Avancerad: Kyckling vinge

De kyckling vinge motion fungerar bäst om ditt barn står i vatten till hennes hals. Visa ditt barn hur man sätter händerna under hennes armhålor som kycklingvingar. Har hennes viftar med sina "vingar" att hålla sig ovan vattnet, roterande när hon flaxar.

Avancerad: Sidan andning

Be ditt barn att hålla armen på hans andning sida ner mot hans kropp medan du håller på en flytande anordning lik en nudel med hans andra arm. Har honom träna sparkar över poolen medan du håller på nudel med ena handen medan regelbundet andas åt sidan.