mynewspapers.net

Simbassänger regler & förordningar

Simbassänger regler & förordningar


Poolen är en plats för nöje och rekreation för både barn och vuxna. För poolen att vara säker och rolig för alla, måste ägare och chefer följa vissa regler och förordningar som de måste passera till deras beskyddare. Medan regler och förordningar varierar något från en anläggning till en annan, är de i allmänhet ganska standard.

Livräddare är myndigheten

Simbassänger regler & förordningar


Badvakt i tjänst vid poolen har lärt alla regler vid poolen, och han eller hon ges befogenhet att påpeka och tillämpa reglerna för att simmarna och besökare till poolområdet. Livräddare är ögon och öron för förvaltning, och de har lärt sig livräddande teknik. För att förhindra livräddarna från någonsin behöva använda sina ovärderliga lifesaving kunskaper verkställs regler.

Ingen löpning eller grov Play

Kör på pooldäck kan vara farligt eftersom det ofta kan vara hala från simmare hela tiden in och ut ur vattnet. Grov play också tillåts inte, eftersom det är farligt att deltagarna och andra pool beskyddare.

Bära ordentlig simning klädsel

Korrekt simning klädsel innebär i allmänhet en blygsam, bekväm baddräkt för män, kvinnor och barn. Gångkläder är inte tillåtna. Medan vissa människor är blygsamma och skulle vilja simma i löst passande T-shirts, detta uppmuntras inte, men du kan tillåtas på din pool.

Äta i angivna områden

För att hålla poolen säker och fri från skräp, kräver de flesta pooler att beskyddare äter i utsedda mat domstolen områden.

Små barn och icke simkunniga bör förbli med ansvarig vuxen

Vari en ung person måste åtföljas av en förälder eller förmyndare, men en säker rad skulle vara åldern gräns varierar mellan fem och åtta år och under, beroende på poolens regler, liksom barnets beteende, simning förmåga och komfort nivå. Icke-simmare bör inte simma ensam, eller de bör förbli i den grunda delen och nära en badvakt.

Dusch innan vattnet

Även poolen management och badvakter kontrollera och regelbundet justera kemisk nivåer i poolen, som upprätthåller säkra, rent vatten, det hjälper för simmare till dusch innan poolen. Vi använder hårprodukter, krämer och oljor, och det är bättre om vi tar bort så mycket av dessa produkter innan simning att hålla poolen så rena som möjligt, så länge som möjligt.

Livräddare måste vara i tjänst

Simma utan en badvakt i tjänst är farlig. Det är aldrig bra att vara i vatten ensam, utan någon övervakning din säkerhet, oavsett hur skicklig en simmare som du kanske. Olyckor inträffar, och en simmare kan uppleva kramper eller får problem med poolens dräneringssystem, så simma utan en badvakt är en risk inte värd att ta.

Ingen långvarig Underwater Swimming

För den livräddare att titta på och försäkra beskyddare säkerhet i poolen, måste de kunna se dem. Medan vattnet simning kan vara roligt och känner äventyrlig, skapar det en fara för simmare och osäkerhet för badvakter.

Inte tugga tuggummi

Tuggummi medan simning är farligare än människor anser. Medan simning och stänk med vänner, kan en bit tuggummi ställas i den simmare i halsen, blockerar andning.

Betala rätt anmälningsavgiften eller ge medlemskort

Pooler arbetar på ett medlemskap eller inträdesavgift och beskyddare måste ange något av följande alternativ vid inträdet att hålla poolen öppen.