mynewspapers.net

Sida skålen idéer att gå med tacosTacos är i princip mexikanska smörgåsar bestående av en tortilla fyllda med kött, grönsaker, ost och sås. De flesta tacos använda stekt majstortillas, men mjuka tortillas och mjöl tortillas är också välsmakande val. Tacos kan vara en hel måltid i sig, som serverar en ljus sida skålen hjälper till att hålla familjen fest friska och intressant.

Bönor och ris

Bönor och ris utgör två smårätter som ger väl avrundad kost och göra ett par små tacos till en hel måltid. Varma refried bönor, med eller utan ett stänk av ost, är lätta att skapa. Helt enkelt öppna en burk bönor, placera dem i en skål och värm dem i mikron. Värme och mosa svarta bönor med lite gräddfil till skapa en böna sida skålen med en ny twist. Mexikanska ris tar lite tid, eftersom du måste koka riset. Den enklaste metoden är att laga någon typ av vitt ris och rör i lite salsa. Koka riset tills den är mjuk och sedan sjuda med en blandning av tomat, vitlök, koriander och jalapeño för en homestyle smak. För att gå riktigt traditionella, måste du lätt brun okokt ris i olja, kasta ingredienserna tillsammans, täcka och Grädda tills riset är mjukt.

Fruktsallad

En uppfriskande fruktsallad hjälper svalka av tungan efter att du äter en kryddig taco. Sticka med lätta smaker om du vill låta taco smaken dominerar din måltid. Toss skär cantaloupemelon, vattenmelon och Honungsmelon tillsammans för att skapa en delikat smaksatt sallad. Kombinera gröna äpplen, röda äpplen och gröna druvor för en lätt, syrlig fruktsallad. Mix skär mango, ananas, jordgubb och banan att erbjuda en söt sida skålen som hjälper till att kompensera kryddig tacos.

Grönsallad

Medan du kan få en liten sallad, tomat och lök i dina tacos, är en grönsak-fyllda sallad ett hälsosamt sätt att balansera ut fett och kolhydrater i fyllda tortilla. Håll det enkelt med en strimlad sallad, skivad morot och skivad tomat trädgården sallad med vinägrett dressing. Gå för en sydvästra utflytning med strimlad sallad, tärnad avokado, tärnad tomat, skivad lök, skivad svarta oliver och skivad selleri sallad med en chipotle ranch dressing.

Skär grönsakerna

De kan inte se fancy, men en skära grönsaker sida skålen lägger en cool kritan till en taco-middag. Ordna Morotsstavar, selleri, gurka spjut, pickle spears, körsbärstomater och skivad paprika på en tallrik. Lägga till ett litet dopp om så önskas, salsa, gräddfil eller ranch sallad dressing. Lägg till Rädisa rosor, syltade banan paprika och urkärnade svarta oliver på vegetabiliska plattan att ge det en gourmet twist.