mynewspapers.net

Shark hantverk för barn

Shark hantverk för barn


Eftersom de är den största fisken, det är lite undrar många människor är rädda för hajar. Det finns över 250 arter av oceanic rovdjur och de största som är den mest harmlösa, enligt Live Science. Du kan använda konst verksamhet för att hjälpa barnen förstå mer om dessa ocean djur.

Trä haj

När denna häftiga simmare är på fri fot, alla bör vara försiktiga. Hjälp ditt barn göra en haj liknar en vithaj med detta hantverk från Activity Village webbplats. Använda en skum pensel, har barnen måla ena sidan av en träslev, tillsammans med handtaget, med några grå akrylfärg. När det torkar (ca 5-10 minuter), har dem måla andra sidan av sked på samma sätt. De kan klippa ut formen diamant från några grå craft skum och sedan wrap som runt handtaget på sked som en fin genom att limma de två ändarna av diamanten tillsammans med craft glue. För ögon, kan de använda hantverk lim för att följa två stora googly ögon till den runda delen av sked. De kan sedan spåra den runda delen av sked på en bit vit craft skum. Har dem skära som och placera den under den runda delen av träsked. Den vita delen är botten av den hajens mun, så de måste du limma som till sked på handtaget så att munnen kan "öppna". De kan sedan klippa ut en remsa av några taggiga tänder och limma som runt kanten på "munnen".

Hammerhead pannband

Låt dina barn låtsas vara en haj med detta pannband hantverk från första skola webbplats. Med hjälp av en bit av blå affisch ombord, klipp ut en remsa tillräckligt länge för att passa runt barnets huvud och cirka 2 inches bred. På en vit konstruktion papper, rita en enkel hammarhaj och sedan låta barnen färga den. Om du föredrar, har första skolan en utskrivbar mall du kan använda i stället. Har barnen klippa ut deras färdiga haj och limma den mot den affisch styrelse remsan. Om de vill, de kan lägga till några självhäftande skum i havet varelse mönster (som bläckfisk, fisk, tång och krabbor). När han är klar lägga stapelvara remsan så att det passar barnets huvud, sedan några maskeringstejp på insidan av huvudbandet så staples inte repar honom.

Shark Visor

Att hålla solen ur din lilla ögonen med detta visor hantverk från bättre hem och trädgårdar. Hon behöver en fast blå plast eller skum solskyddet att starta. Hon kan använda akrylfärger för att måla hajen ögon och mun på kanten av hatten. Om du använder ett plast visir, måste du spraya det med en primer först. annars kan färgen inte fastnar. Har ditt barn klipp ut två trianglar från blå craft skum för bröstfenor (de på sidan) sedan limma dem på sidorna av hatten. Hon kan även klippa ut en större triangel använder samma hantverk skum och limma den mot toppen av visiret för en ryggfena (en som sticker upp ur vattnet).