mynewspapers.net

Sentimentala presentidéer för vännerGe en sentimental gåva till en vän är ett sätt att visa din vän hur mycket vänskap betyder för dig. Anpassa presenten till vännen att skapa en token eller minne din vän kan skatt i år.

Personliga gåvor

Anpassa en gåva skapar en en-av-en-slag present till din vän. En favoritbild av två kan placeras i en ram graverade med ditt namn, ett citat om vänskap eller en inre skämt. Eller, har bilden tryckt på en kudde eller T-shirt, eller som i en graverad Nyckelknippa. Om du har en massa bilder på dig och din vän tillsammans, skapa en klippbok och fyll den med minnen och vänskap citat eller en 12-månaders kalender med en annan bild för varje månad.

Att få ut

Visa din vän du har lyssnat genom att ta honom till en film eller konst utställning bara han vill se eller till hans favoritrestaurang. Ta din vän till platser som är favorit tillhåll av hans är en gest av vänskap som brukar uppskattas.

Vänskap gåvor

Vänskap armband är inte bara för barn. Köpa två sofistikerade, matchande armband som du både kan bära för att visa din vänskap. Gravera armband med ett citat om vänskap eller andra personliga säger. Ge din vän en bok av citat om vänskap en handskriven anteckning eller engagemang från dig. Skapa en blandad CD eller spela lista med låtar som påminner dig om din vän och de goda tiderna du har delat. Ge din vän en burk eller behållare fylld med papperslappar. Skriva en notering på varje papper som innehåller vad du älskar med din vän, inspirerande citat och tankar om vänskap.

Visa dig vård

Skapa en avkoppling korg. Inkludera ett ljus, blommor, doftande tvålar, choklad och en favorit film. Skriva en personlig kommentar till berätta din vän du alltid där för henne. Inkludera en "kupong" för att laga mat, städa eller ta med barnen för en dag.