mynewspapers.net

Sennheiser MKH 416T mikrofon specifikationer

Sennheiser MKH 416T mikrofon specifikationer


Sennheiser MKH 416T är en riktad mikrofon avsedd att användas i studion. Den har en super upptagningskarakteristik, vilket innebär att det bara "lyssnar" på ljud vid en mycket snäv vinkel i förhållande till dess huvud. Detta, i kombination med hur dess membran är utformat, gör det möjligt att plocka upp bara ljudet av en röst som det är tänkt att spela in och förkasta andra ljud.

Connector

MKH 416T har en DIN-standard 3-polig kontakt som bär både ljud och marken signaler som 12 volt elektricitet för att hålla mikrofonen kondensorn drivs.

Frekvensomfång

Sennheiser utformad MKH 416T reagera på 40 till 20 000 hertz. Den har en något ökad svar i högre frekvenser att ge det ett mer naturligt ljud när den används mycket nära den person som spelas.

Ljudnivåer

Med 73 decibel signal-brus-förhållande, kan denna Sennheiser studiomikrofon återge även lugna signaler utan buller. Å andra sidan, kan det spela in signaler som är lika högt som 124 decibel.

Storlek och vikt

MKH 416T är cirka 19 millimeter runt och 235 millimeter lång, eller ungefär en tum runt och 1 inches lång. Den väger 160 gram, eller ungefär en tredjedel pund.