mynewspapers.net

Senegalesiska Flätade frisyrer

Senegalesiska Flätade frisyrer


Senegalesiska flätor är ett populärt alternativ till vanliga platta flätor bärs av många fläta bärare. Learncornrows.com säger att "den grundläggande idén för den senegalesiska twist är att vrida håret så att den fördubblar tillbaka sig själv, som en telefonsladd skulle om du höll fingret på ett ställe, och sedan vred tillbaka." Som namnet antyder, denna typ av fläta har sitt ursprung i Senegal. Svart frisyrer Magazine förklarar att "senegalesiska vändningar är väldigt lik kinky vändningar." Senegalesiska vändningar är vridna ända ner till roten. Eftersom senegalesiska vändningar är brända i slutet för att försegla varje fläta, måste syntetiskt hår användas för denna stil. Långa senegalesiska vändningar kan vara utformade som långa hår. Skillnaden är att senegalesiska vändningar är mycket starkare och mer hållbar att unbraided strandar. Nedan listas några variationer på den senegalesiska twist.

Knop med vändningar

Senegalesiska vändningar är perfekta för knotting. NaturallyCurly.com förklarar att små vändningar för att göra detta, är "korsade (som du gör en knut) och stoppade i. Att hålla Knut används inga pins eller hår band". Wearers kan göra en stor Knut delar av håret eller flera små knop över hela huvudet.

Lockar

Senegalesiska vändningar kan vara böjda för extra dimension och volym. Metoden curling varierar beroende på önskad effekt. Locktänger kan användas för lösa lockar och vågor. Curling stavar kan användas för mindre lockar. För att uppnå en vågig effekt, måste de senegalesiska vändningar flätad i sektioner och doppas i varmt vatten.

Updo

Konsistensen av senegalesiska vändningar lägger extra intresse att updos och gör dem perfekta för speciella tillfällen. En av de mest grundläggande typer av updos kan du göra med senegalesisk vändningar är en franska fläta. I denna stil, franska flätan börjar vid nacken av hångla och gör sin väg mot toppen av huvudet. När flätan når kronan, kan ändarna på vändningar hoprullade eller göms för en sofistikerad look.