mynewspapers.net

Senapsfrö tro barnaktiviteter

Senapsfrö tro barnaktiviteter


I Bibeln talar Jesus om tro storleken på senapsfrön flytta berg i Matthew 17:20. Hjälpa barn att förstå detta koncept genom att visa dem ett senapskorn och utvidga historien till aktiviteter för att förstärka deras lärande. Hänsyn till ålder och förmåga nivån av barnen att hjälpa dig välja den bästa senapskorn tro verksamheten för din grupp.

Färga sidor

Leta efter färgning sidor på Internet för Senapsfrö historien eller skapa din egen färg sidor i en dator ritning eller ritprogram. Skriv versen Matthew 17:20 längst ned på sidan och sätta en disposition av senapsfrön på en del av sidan samt en översikt över ett berg på den andra halvan av sidan. Skriv ut denna bild ut och kopiera det för barn du kommer att lära läxan och låt dem färga den med kritor eller markörer.

Senapsfrö halsband

Se individuella senap utsäde halsband för barnen att alltid ha en påminnelse om hur liten tron kan flytta berg. Kvartalet och medelstora trä hantverk diskar och Använd en syl för att slå ett hål i varje. Binda ett band genom hålet för ett halsband och har barnen limma ett senapskorn till disken och dekorera trä disken med markörer.

Bibeln bokmärke

Köpa Senapsfrö från spice mittgången och skriva ut en kopia för bibelvers Matthew 17:20 om senapsfrön. Barn klipp ut versen och limma den mot en remsa av skurkroll cardstock och de limma ett senapskorn till andra sidan av bokmärket. De kan använda denna bokmärke för att markera sin plats i deras biblar som de läser.

Ett frö

Visa hur ett litet frö blir en stor anläggning genom att få blomfrön från arkivet trädgård och plantera dem i en kruka eller tom kartong mjölkkartonger full av smuts. Välja den här bilden bara för att undervisa barn på en klass som träffas regelbundet under loppet av flera veckor eller månader.