mynewspapers.net

Semi-formella idéer för tonåringar

Semi-formella idéer för tonåringar


Semi-formella evenemang för tonåringar är oftast upptakten till den mest efterlängtade gymnasiet händelsen: senior prom. Att sätta på en part för barn eller tema Semi-formella dans är lämpliga som börjar i högstadiet. Föräldrar frivilligt ofta att planera och inreda och lärare kan hjälpa till som följeslagare på natten av partiet. Semi-formella händelser har inte som strikt klädkod som prom Ultra formella förväntningar, men barnen får möjlighet att klä om de vill och ta del av lite god, ren kul.

Destination teman

Välj en långväga destination och basera temat för din Semi-formella evenemang runt den. Berömda europeiska städer, som Paris eller Venedig, ger dig en uppsättning karaktäristiska symboler och teman att arbeta i din inredning och tillbehör. Exempelvis göra eller köpa faux gatubelysning för att skapa ett torg atmosfär, och dekorera väggarna med en gigantisk Eiffeltornet. Mjuk belysning och ikoniska strukturen kommer att ange tonen för en avslappnad och stämningsfull kväll med dans för teen gäster.

Filmteman

Tema Semi-formella påskfirandet baserat på en film som många människor är benägna att ha sett eller erkänna. Du kan njuta av stora framgångar med "Den lilla sjöjungfrun", "Titanic" eller "West Side Story" tema. För en relativt enkel decorating idé, ställa in en projektor och en skärm eller vit vägg och in filmen för att slinga och låt den spela hela natten på "mute" medan gästerna dansar. Införliva filmens inställning, tecken och symboler i din övriga inredning att omvandla en skola gym till en annan värld. Uppmuntra tema dress för gäster, alltför.

Spel teman

In det semi-formellt som en utstuderad spel som varar under hela kvällen. Till exempel finns det olika byggsatser och uppsättningar som tilldelar varje spelare en ny identitet, med tanken att karaktärerna är alla misstänkta i en mordgåta som måste lösas innan natten är över. Om detta utgör för stor en utmaning, basera ditt Semi-formella tema på själva spelet: spelet ledtråd inspirerar många olika möjligheter, från dekorera utrymmet för händelsen som spelplanen till uppmuntra gästerna att klä sig som karaktärerna från filmen eller spelet.

Maskeradbalen

Kasta en bash rakt ut från renässansen och be gästerna bära masker för att dölja deras identitet. Maskerad bollar är historiskt mycket formella frågor och självmedveten tonåringar kommer att vara tacksam för möjligheten att bokstavligen "mask" någon kvardröjande tafatthet de kan känna sig vid evenemanget. Klädkoden för en masquerade ball Semi-formella händelse kan inkludera golv-längd klänningar, armbåge-långa handskar och coattails för gents.