mynewspapers.net

Semestertips middag Party

Semestertips middag Party


Planera en semester middagsbjudning kan vara så enkelt som serverar din familjs traditionella favoriter. Men kanske du letar efter något lite mer ovanligt i år. Plocka en röd tråd kan förenkla planering. Planera din meny och inredning runt din valda temat för en unik semester middagsbjudning som snart inte kommer att glömmas.

Jul i MexikoOm du bara älskar mexikansk mat, värd en mexikansk-tema semester middagsbjudning med din favorit mexikanska rätter. Tamales är traditionell semester biljettpris i Mexiko, men kan du växla det upp genom att ge dina egna favoriter. Uppföljning av middag med churros och en piñata, som har blivit en tradition på många fester som rör barn. Mexikansk varm choklad kommer att hålla ungarna trevlig och toasty, medan "ponche con piquete," en varm, fruktig, kryddig punsch blandas med alkohol, är ett lika toasty val för vuxna. Och glöm inte "rosca de reyas." Detta traditionella krans-formade ägg bröd strös med frukt och socker och levereras komplett med en keramisk barnet Jesus bakad inuti. Gästen som tar emot denna statyett får vara Baby Jesu godparent för den traditionella "Candelaria," en festival som hedrar den virgin de la Candelaria, som äger rum 2 februari.

Hawaiiska semester middagsbjudning

Semestertips middag Party


Behöver en paus från vinterkylan? Värd en Hawaii-tema semester middagsbjudning. Plocka upp en mängd gräs kjolar, leis och andra tropiska objekt från en part butik och dela dem ut som dina gäster anländer. Dekorera en blow-up Palm med holiday ljus och kasta lite hawaiiansk musik på stereon. Servera traditionell ö husmanskost som stekt fläsk, lumpia, sushi och, naturligtvis, poi. Liva upp saker med tropiska drinkar och massor av små papper paraplyer.

Vinprovning middagsbjudning

Semestertips middag Party


För en mer elegant vuxen part, prova värd en vinprovning. Istället för värd din middag party omkring en stor matsal bordet, placera flera mindre bord i ett eller två rum. Ge en mängd olika viner, men se till att inkludera kryddat vin eller glögg, vilket är bra för dem kalla vintern semester. Ge en buffé måltid med vin kort lista vilka vin val som är bäst för varje menyobjekt. Du kan även placera varje menyobjekt på ett eget litet bord med viss vinet du har valt att servera med objektet. Till efterrätt, servera en grönskande, syndiga chocolate maträtt med en sen skörd zinfandel eller ett vintage port.