mynewspapers.net

Seascooter vs överladdade vattenskoter

Seascooter vs överladdade vattenskoter


Seascooter VS överladdade är namnet på en undervattens scooter. VS i namnet står för "Variabel hastighet." Termen beskriver passande undervattens skoter med justerbar hastigheter. Diver Propulsion fordon (DPV) som dessa, kallas också driver fordon. De tillåter dykare att flytta snabbt och enkelt genom vattnet utan att sparka deras fenor. Dykare kan spara luft när du använder driver fordonen eftersom de inte är simning och utöva sig själv. Dessa fordon är särskilt användbara på långa resor som cave dykning och teknisk dykning, att göra den bästa användningen av deras tid under vattnet.

Identifiering

DAKA Development LTD tillverkar Seascooter VS överladdade. Företaget producerar Sea Doo fodra av Seascooter vattenskotrar och undervattens dykutrustning. Seascooter VS överladdade vann dem äran att vara "Klassat No.1 övergripande av DSAT" dykning vetenskap och teknik (DSAT) är en ledande auktoritet när det gäller undervattens vattenlevande aktiviteter. Detta sätter standarden för industrin. Seascooter VS överladdade skoter kan användas av både professionella och fritids dykning entusiaster.

Funktioner

Lätta och eleganta skoter är funktionellt i varmt och kallt vatten och kan hantera extrema djup. Funktioner som: justerbar flytkraft, variabel varvtalsreglering, vattentät kretsar och hög manövrerbarhet är höjdpunkterna i detta bekväma driver fordon. Dessa och andra faktorer som bidragit till att göra en positiv utvärdering rapport från DSAT och tjäna den scooter topp betyget. Ytterligare funktioner inkluderar: automatisk Cut Off och en skyddande säkerhet Grill.

Fakta

Det finns två dragkraft nivåer som ger kraft, med hastighet upp till 3 mph / 4.8 k mph och ner till 100 ft/30 m. Fordonet väger endast 18£ / 8,4 KG. Detta inkluderar vikten av det uppladdningsbara batteriet. Seascooter VS överladdade vattenskoter säljer regelbundet för £389, men vissa återförsäljare kan ge rabatter och särskilda store erbjuder. När köpt nya, det kommer med en batteriladdare och anpassade vattenskoter väska.

Varning

De allmänna drifttiden av batteriet är cirka 90 minuter, men detta är endast när det är i helt kostnadsfritt kapacitet. Inte förvara batteriet fullt är ut potentiellt skadligt för livet i batteriet. Lagra urladdade batterier kommer att i slutändan få dem att misslyckas och måste ersättas.

Förebyggande

UltimateSunScooter.com distribuerar äkta Sea Doo vattenskotrar och delar. De rekommenderar att hålla den "vatten skoter batterier debiteras när i lagring och åter högsta dem en gång var tredje månad." Seascooter.net ger en online version av bruksanvisningen för frågor om användning av vattenskoter Seascooter VS överladdade.