mynewspapers.net

Sea kelp schampo fördelarSea kelp är en rik källa av många vitaminer och mineraler. Som kosttillskott, är sea kelp tippad av många att öka ämnesomsättningen, förbättra tillståndet för hud och hår och öka energi. Många sea kelp schampo leverantörerna hävdar att sea kelp kan hjälpa avvärja håravfall när det appliceras på hårbotten i form av sea kelp schampo, men detta inte har bevisats i alla kliniska prövningar.

Zink

Zink är ett spår mineral som är avgörande för att upprätthålla normala kroppsfunktioner. Zink spelar en roll i cell reproduktionen, vitamin absorption, hormonbalansen och--viktigast för ditt hår--proteinsyntesen, enligt Eck-Institutet för tillämpad näringslära och blockeringar. Hår består av protein, och om din kropp inte är gör nog av det, ser du det i din sprött eller tunna hår. Tillämpa zink direkt till nagelbanden via sea kelp schampo kommer att införa zink direkt till follikeln, där hår proteiner görs.

B-vitaminer

Sea kelp innehåller komplett komplex av B-vitaminer, som alla är nödvändiga för kroppen att producera friska hår, enligt hår Boutique. B-vitaminer är viktiga för att upprätthålla frisk hemoglobin i blodet. Hemoglobin binder till järn, en annan viktig vitamin för hår tillväxt. Inför B-vitamin komplex till hårbotten kan befästa hemoglobinet i huden, vilket resulterar i mer järnrik blod och bättre hårväxt.

Magnesium

En orsak till håravfall är förkalkning av hårsäcken, enligt webbplatsen åter växa hår. Detta kan orsakas av många saker som sjukdom, åldrandet eller en vitaminbrist. Magnesium blockerar förkalkning processen och presentera magnesium för hår och hårbotten med sea kelp schampo kan bromsa processen för håravfall. I själva verket säljs magnesium olja på egen hand som ett naturläkemedel hår förlust botemedel.