mynewspapers.net

Scrapbook sidlayout idéer för dubbla sidor

Scrapbook sidlayout idéer för dubbla sidor


Scrapbooks erbjuder ett bra utlopp för kreativitet. Att göra en dubbel sidlayout betyder använder två motstående sidor, som sträcker sig över centrum av scrapbook. Medan vissa scrapbookers föredrar att hålla varje sida i en klippbok separat, kan dubbel sidlayouter vara djärv och iögonfallande. När ägnat åt ett enda tema eller evenemang (dvs, en semester eller ett bröllop), tillåta dubbla sidlayouter för mer utrymme och fler foton, minnessaker och andra utsmyckningar.

Utsmyckningar

Utsmyckningar, dekorationer och minnessaker kommer att vara mindre trångt på en dubbel sida, vilket möjliggör mer frihet och kreativitet. Dessa utsmyckningar kan också tjäna som det tema som knyter samman de två sidorna. Balansen är viktig för dubbel sidlayouter, så utsmyckningar bör fördelas noggrant. Till exempel om högersidan funktioner en torkad blomma i det övre hörnet, har på vänstra sidan en liknande blomma i nedre hörnet.

BakgrundsdokumentBakgrundsdokument kan skapa kontinuitet mellan de två sidorna. Tidningarna bör helst kompletterar varandra utan att se tråkigt eller repetitiva. Två olika solida färger och två olika mönster kommer att ge olika utan att titta rörigt. De fyra papperna bör inte kollidera, så mönster och färger måste vara relativt enkel. Detta är också ett bra tillfälle att fokusera på temat, till exempel ett bakgrundsmönster av hjärtan till alla hjärtans dag.

Titlar

Fördela titeln på båda sidor i stora bokstäver kan hjälpa ansluta layout och skapa balans. Titlar kan också bo på en sida, medan den motsatta sidan ägnas helt åt foton eller utsmyckningar. Eftersom dubbla sidlayouter möjliggöra mer utrymme, kan titlar vara mer detaljerad än på en enda sida. En scrapbooker kan också inkludera extra text, till exempel bildtexter eller personliga anteckningar och minnen.

Gränser

Scrapbook sidlayout idéer för dubbla sidor


Gränser kör runt kanterna på båda sidor, länka de två sidorna samman sömlöst. Eftersom gränserna på en dubbel sidlayout täcka mer utrymme, kan de vara mer djärv och iögonfallande än på en enda sida. Scrapbook gränser kan innebära klistermärken, skriven text eller hand ritningar för att lägga till unika och dekorativa element i dubbel sidlayouten.

Foton

Scrapbook sidlayout idéer för dubbla sidor


Bilderna är ofta i fokus för scrapbook. Även om dubbla sidor möjliggöra mer utrymme, kan för många bilder skapa ett rörigt utseende. Du väljer bara de bästa bilderna kommer att hålla layouten ren och fokuserad. Dubbel sidlayouter vanligtvis utställningsmonter foton från en enda händelse, men det är också möjligt att kombinera olika händelser. Vissa individer kan till exempel välja bilder baserat på en kompletterande färgsättning eller ämne.