mynewspapers.net

Scrapbook sida idéer för tonåringar

Scrapbook sida idéer för tonåringar


Tonåren är fulla av minnen, så det är en bra tid att börja skapa klippböcker. Teen scrapbooks bör innehålla bilder, text, papper souvenirer och utsmyckningar, från klistermärken att hand-cut papper till menyfliksområdet. Planera för scrapbooks innan speciella evenemang, se till att du har massor av fotografier. Klippbok material kan hittas på hantverksbutiker och online.

Resor

Familjesemestrar, band resor, reser med religiösa grupper och tid utomlands i exchange student program alla kan bli föremål för scrapbooks. Förutom foton, spara saker som flygbolaget biljett stubbar, valuta eller nyheter gräsklipp att lägga till på sidan. En väl planerad scrapbook sida inte bara bevarar dina resor minnen och vänskap, det gör det också enkelt att dela dina upplevelser med familj och vänner där hemma.

Aktiviteter

Göra scrapbooks för aktiviteter som skolan danser, lekar, konserter, insamlingar och sommar läger rådgivning. Dessa händelser är ofta anses mindre jämfört med aktiviteter som avläggande av examen, men de kan ha lika stor inverkan-- eller mer. Fånga vänskap, inuti skämt och speciella dagar, samt biljett stubbar, program och andra små souvenirer. För aktiviteter som lekar och camp, samla in signaturer på papper och använda den som baksidan av scrapbook sida.

Sport

Om du är på ett idrottslag för din skola eller gemenskapen, är en klippbok sida ett bra sätt att bevara lag och uppriktig bilder, tidningsklipp och lagets autografer. Leta efter papper och glitter i din skola eller lagets färger, använda sport-tema utsmyckningar som band och die-cuts för att göra gränser och välja gymnasiet brev-stil bokstäver att skapa texten.

Bästa vänner

Organisera foton av dig och dina bästa vänner genom att be dina vänner att hjälpa till att skapa scrapbooks. Planera scrapbooks med din bästa vän, där varje du göra en särskild sida om din vänskap, sedan byta dem så att hon har en sida som du gjort, och du har en sida av henne. Göra scrapbooks med andra speciella relationer, som systrar eller en särskild lärare, eller skapa en alla hjärtans dag sida med bilder på dig och din huvudsakliga squeeze.

Speciella evenemang

Särskilda evenemang som studentexamen, milstolpe födelsedagar, balen och passerar din förarens test är alla scrapbook-worthy; Det finns gott om färdiga scrapbook utsmyckningar för de stora händelserna som tonåring. Gör din egen "årsbok" sidor om din sista året i gymnasiet med dina vänner och aktiviteter från din sista året i gymnasiet. Delas i fyra avsnitt att visa vad du gjorde under hösten, vintern och våren och på graduation dagen klippbokssidor.