mynewspapers.net

Scrapbook idéer: Popcorn

Scrapbook idéer: Popcorn


En popcorn tema scrapbook layout kan lägga till ett roligt inslag till en minnesbok. Filmkvällar, sleepovers, idrottsevenemang, staten mässor och jul decorating är bara några händelser som kan trolla fram minnen av ett välsmakande popcorn mellanmål. Med dessa händelser som inspiration kan du göra en rolig, lekfull layout som påminner dig om de stora gånger du haft tidigare.

Sleepovers

Sleepovers och slumber parter innebära brukar lata i pyjamas när du äter popcorn. Var det medan du tittar på en film eller prata in på småtimmarna på natten, är popcorn en bindning mellan sleepover deltagare. Matta bilder av flickor eller pojkar mumsa på popcorn och har titeln "Popcorn Pals" för en upbeat sida. Du kan också använda ett popcorn tema papper på en sida som denna.

Filmkväll

Popcorn och filmer går hand i hand. Det är svårt att föreställa sig en utan den andra. Med popcorn i din film natt scrapbook layout kan lägga till en touch av lekfullhet på sidan. Försök med ett popcorn bakgrundsdokument, remsor av film film och en röd och vit randig påse popcorn ritning eller klistermärke. Lägg till godis utsmyckningar eller något som speglar genren av filmen, alltför.

Popcorn Garland

Scrapbook idéer: Popcorn


Strängarna popcorn kransar är en familjetradition många folk vårda och ser fram emot varje år. Inkludera ett handgjort papper popcorn garland i din nästa jul layout med hjälp av gula papper eller papper gnuggade i gult bläck eller krita. Skär små bitar av papper ut med hjälp av ett moln formade punch eller skära egna litet moln former med sax. Sedan, deformationszoner papper för att se ut som popcorn och limma fast den på en julgran cutout eller bakgrund papper som har tryck av en julgran. Inkludera fotografier av familjen att göra popcorn garland och strängarna på trädet för en sida som kommer framkalla minnen för kommande år.

Date Night

Inget säger datum natt som en snuggle i soffan med en skål full av popcorn eller nå i hinken popcorn på bio med din älskling. En söt sida kan anpassas från ett barns papper valentine väska projektet på Chicoandjo.com. Påsen säger "Mitt hjärta dyker för dig." Inkluderar bilder av dig och din älskade tillsammans i en hjärtformad ram eller mat mitt i layouten och använda uttrycket "Mitt hjärta dyker för dig" med bilder av popcorn kommer från orden. Om en tonåring, unga vuxna eller gift par, är detta en bedårande titel för en speciell klippbok för din betydande andra.