mynewspapers.net

Scout halsduken bild hantverk

Scout halsduken bild hantverk


Scout Halsdukens hålls ofta av halsduken bilder-- eller woggles, som de ofta kallas. Att göra woggles är en populär craft verksamhet för scouter och erbjuder många möjligheter: Scout grupper kan göra bilder att gå med på en aktivitet eller merit badge de arbetar för närvarande, individer kan göra personliga bilder eller en hel grupp kan göra en bild som representerar gruppen. Woggles kan lätt göras med regelbunden hushållsbruk material, även om skickliga scouter kan göra mer komplicerade och invecklade bilder.

Verksamhetsspecifika

Förbereda en Scoutkår för en kommande verksamhet genom att få dem att göra en halsduk bild med material med anknytning till verksamheten. Ge varje scout en bas, till exempel en 1/2-tums lång bit 1-tums diameter PVC-rör. Med ett lämpligt lim, kan scouterna koppla en mängd olika material. Till exempel om scouterna planerar bergsklättring, kan de limma stenar till basen. Eller, om scouterna arbetar på en dator badge eller aktivitet, delar av gamla tangentbordet eller moderkort kan användas för att dekorera en sölja.

Rep knop

Knut binda är en gemensam färdighet i världens scouting. Med hjälp av en PVC pipe bas, några nylonrep och en tändare, kan en scout Visa upp en nyligen lärt sig Knut med en knut sölja. Vigas i ett nylonrep, klippte av extra repet, använda ljusare till heat seal ändarna så det kommer inte att striden, och limma den mot PVC-rör.

Lägerelden sölja

För att fira en campingtur, scouter kan skapa en lägereld sölja med orange och röda skumgummiplatta skär som lågor, tre eller fyra små pinnar (mer än 2 inches lång), en PVC pipe base och lim. Efter styckning sig lågorna, limma dem på baksidan av en av pinnarna. Limma resten av minnen, i en hög som liknar en lägereld, till minnet med flames. Slutligen, limma hela lägerelden till PVC-bas.