mynewspapers.net

Scotts spridare inställningar för gräsfrö

Scotts spridare inställningar för gräsfrö


Scotts Miracle-Gro grundades 1868, och är en ledande tillverkare och distributör av gräsmatta-produkter, gödselmedel och gräsfrö. Företaget marknadsför också en linje av spridarna använda gödsel eller utsäde. Modellerna är push-typ och handdrivna broadcast spridare, släpp spridare och Easygreen shaker. Scott också växer och paket gräset utsäde blandningar, som torv Builder Sun & skugga, Fenway Park och torv Builder tät skugga Mix. Varje Scotts blandning visar inställningar för varje modell av dess spridarna.

Turf Builder Sun & skugga

Som namnet antyder, är Turf Builder Sun & skugga en general-purpose torv blandning lämplig för en mängd olika odlingsförhållanden. För program som använder en påskjuten broadcast spridare, Scotts rekommenderar en inställning på 5 1/2 när overseeding och en bar-gräsmatta inställning av 8 1/4. Med en handhållen broadcast spridare, Scotts rekommenderar en inställning av 4 när overseeding eller sådd en ny gräsmatta men antyder att såningsmannen göra två vinkelräta passerar för nya områden. För drop spridare, använda en inställning av 8 1/2 för overseeding och en bare-gräsmatta inställning av 12 1/2. För Easygreen shaker är inställningarna för 30 när overseeding och 32 för att fastställa en ny gräsmatta bästa.

Fenway Park

Scotts Major League Baseball utsäde blandningar matcha gräs-sorter i några av Amerikas mest berömda baseball stadion, såsom Fenway Park i Boston. För en påskjuten broadcast spridare, Scotts rekommenderar en inställning av 2 1/4 när overseeding och en bare-gräsmatta inställning av 4. För ansökan med en handhållen broadcast spridare, använda en inställning för 3 när overseeding och 4 när plantering en kal gräsmatta. För drop spridare, gå med en inställning 5 för overseeding och en bar-gräsmatta inställning av 6 3/4. Easygreen shaker, Scotts rekommenderar en inställning av 26 när overseeding och 27 för att fastställa en ny gräsmatta.

Turf Builder tät skugga Mix

För mycket skuggiga områden som under träd, Scotts rekommenderar sin Turf Builder tät skugga blandning. När sådd med en push-typ broadcast spridare, använda en inställning för 7 1/2 när overseeding och en kal gräsmatta inställning av 10. När du använder en handhållen broadcast spridare, Välj en inställning för 4 vid overseeding eller plantering en kal gräsmatta, trots två vinkelräta passerar kommer att ge de bästa resultaten för nya gräsmattor. För drop spridare, använda en inställning av 9 3/4 för overseeding och en kal gräsmatta inställning av 14. Easygreen shaker, Scotts rekommenderar en inställning av 27 när overseeding och en av 32 med två vinkelräta passerar när sådd ett kalt område.