mynewspapers.net

Science Lab presenter för barn

Science Lab presenter för barn


Om dina småttingar upptäcker underverk av en vetenskaplig lab eller om de har följt framsteg i deras favorit sätter i år, det är en gåva där ute som kommer att uppmuntra dem att hänga med sina studier i naturvetenskap. Överväga att ge dessa science lab gåvor till den potentiella framtida forskaren i ditt liv.

Teleskop

Ge blivande astronomer sina alldeles egna teleskop att hjälpa dem att titta på stjärnorna och andra himlakroppar som lite bättre. Vetenskapsmannen Galileo förändrat sättet vi ser på himlen när han använde ett teleskop 1610 för att Visa otaliga stjärnor, av Jupiters månar och andra underverk av natthimlen. Barn kommer att upptäcka konstellationer, Detaljer av månens yta och andra objekt i solsystemet för sig själva med hjälp av detta vetenskapliga instrument.

Kemi Set

Att barn att utföra enkla vetenskapliga lab experiment av sina egna genom att ge dem en grundläggande kemi uppsättning. De flesta kemi anger för barn är utrustade med provrör i ett ställage, Pipetter, petriskålar, pH-papper och ett förstoringsglas, låta barn att börja arbeta i en miniatyr science lab direkt. Koppla ihop din kemi med en säkerhet glasögon och en labbrock att vända din lilla en in i en ung forskare.

Mikroskopet

Introducera ungdomar till en världen gömt i vanlig syn genom att presentera dem med vetenskaplig Mikroskop. Mikroskopen första utvecklades i slutet av 1500-talet, och de lab instrument gjorde idag aktiverar vetenskapsmän och forskare att observera saker för liten för blotta ögat att se. Många barn Mikroskop kommer med sin egen uppsättning bilder, men en väska, alternativa linser eller rengöringsprodukter skulle vara en Välkommen extra att kasta med denna gåva.

Preparatet samling Set

Få barnen ur huset och utforska sin egen bakgård med en nybörjares preparatet samling. Dessa lab utrustning kommer i alla former och storlekar för att passa olika vetenskapliga fält - geologer samla stenprover, biologer samla växt prover och entomologer samla bugg prover. Ge barn liten provtagning anger att börja, komplett med handskar, pincett, ett förstoringsglas och sterilisera lösning och se till att det passar deras spirande vetenskapliga intressen.