mynewspapers.net

School Prom temanVarje år planering kommittéer besluta om prom teman för att knyta sina skolans hela balen tillsammans. När man tänker på ett tema, överväga din budget, de platser du ska dekorera och logistiken för utförandet av det tema som du väljer. Ett brett utbud av skola prom teman kommer att resultera i en minnesvärd tid för din studentkår.

Vita lampor och stjärnklara nätter

Lätt tillgängliga att köpa eller låna, strängar av vitt ljus mot natthimmel erbjuder ett sätt att fylla utrymmet utan att bryta budgeten. Uppmana eleverna att "A natt Under stjärnorna" eller "Starry, Starry Night." Har dem "Light in the Night" eller delta i en tindrande händelse i "Tinsel Town." Låt "Broadway ljus," "Stadens ljus" eller "A band in the Sky" skina igenom.

Romantiska platser

Som balen i en romantisk stad, land eller annan plats. Använda ett tema som "Våren i Paris." Ändra inställningen till London, Rom eller "Twilight i Central Park." Låt eleverna dans på "midnatt i New York," på ett "Caribbean Cruise" fartyg eller i ett "Hawaiian paradis." De kan "Dansa natten Away" samtidigt på en "Grecian Holiday" och hitta "Älskar bland ruinerna." Be eleverna vad platser är populära med elevkåren och arbeta in en av dem i skolans tema. Införliva flera ställen genom att välja ett tema som "Världen runt" eller "One World."

Retro

"Vilse i 60-talet" eller "1940-talet" som du utforska ett retro prom tema. "Twist natt bort," "Break Dance" eller återuppliva "Saturday Night Fever". Uppmuntra eleverna att minnas med sina föräldrar om hur livet var under 1970- och 80-talet. Båda decennierna fungerar bra som prom teman.

Klockor och tid

En kväll är fylld med speciella ögonblick. Välj en prom tema som handlar om tid och fylla utrymmen med urtavlor och siffror. "Timmen av förtrollning," "En tid att komma ihåg," "Som tiden går av" och "En tid för oss" är tidlösa exempel. Så är teman som "Vänta tills i morgon," "Mellan nu och för alltid" och "för evigt i tid." Tid teman kan införliva någon färgsättning och humör du vill upprätta.

Maskerad

Det är lite konstigt att Halloween är en populär semester - studenter älskar att bära masker. Välj en maskerad som "Midnight Masquerade," "Maskerade Mystique" eller "Fantom av operan" som tillåter dig att dekorera utvidgade masker med glitter och ljus. Använda Mardi Gras decorating tillbehör för att utföra "Mardi Gras minnen" eller någon Mardi Gras tema.