mynewspapers.net

Scavenger hunt lista för tonåring flickorLocka flickor att få konkurrenskraftiga genom att kasta en tipspromenad för nästa sleepover eller födelsedagen partiet. Rensaren hunts är utformade för att få människor upp och flytta medan jakt för specifika artiklar. Utforma jakten på tjejerna individuellt eller bryta upp dem i lag för att tävla. Välja objekt som de kan hitta i eller runt din specifika plats och som är lämpligt för deras ålder.

Skönhetsprodukter

Tjejer älskar att bli ompysslad, så inkluderar skönhetsprodukter på sina scavenger hunt listor. Platsen för där du hålla jakten kommer att avgöra vilken typ av produkter du kan lista. Mall-rensaren hunts gör att lokalisera skönhetsprodukter lätt; därför välja specifik produktvarumärken och färger för tjejerna att lokalisera. Grannskapet jakter kan vara omöjligt för skönhetsprodukter eftersom flickorna kommer att titta för artiklarna som ligger utomhus, om man tillåter dem att knacka på dörrar för listobjekt.

Blommor

Blommorna är perfekt jakt artiklar för utomhus och inomhus gatsopare jagar. Blommor kan hittas nästan var som helst från din egen trädgård till krukväxter i butiken. Skapa detaljerade önskemål om blommor så tjejer vet exakt vad de ska hitta. Istället för att skriva en beskrivning av blomman, prova att skriva ut en bild på blomman och lista vad det är på baksidan. Flickorna kanske inte vet vad en iris är eller hur ett nyförvärv ser ut; därför ge dem en visuell att hitta. Om du inte vill att flickorna att plocka blommorna sedan ge varje flicka eller grupp en engångskamera för att ta en bild. Du kan då utveckla filmen under en annan del av parten som middag eller film tid.

Livsmedel

Skicka tjejerna iväg på jakt efter mat. Livsmedel är en regelbunden på gatsopare jagar på grund av det lätt läget av livsmedel. Välj enkla saker som flickorna inte behöver betala för till exempel en plast gaffel eller ett socker paket. Livsmedel kan också inkludera en tom, icke-Använd kopp eller ett papper plattan från en specifik restaurang. Inkludera paket med ketchup, salt och peppar paket och strån på listan.

Titta på folk

Dra nytta av nyfikna tonårsflickor och skicka dem på jakten för specifika personer. Ansökningar som människor bör vara specifika och underhållande. Till exempel skicka flickorna att leta efter en dam i en röd klänning som bär en hatt, eller en man som bär en tröja med ett rockband märkta på framsidan. Rensaren hunts behöver inte vara alla materiella objekt. Var försiktig när notering människor om flickorna måste basera sina svar på ärlighet.