mynewspapers.net

Scary Maze idéer

Scary Maze idéer


Om du kan tänka dig en scary maze idé, kan nästa person tror nog en annan. Det finns sannolikt tusentals idéer en grupp människor kunde komma på att göra en labyrint skrämmande. Troligtvis hittar skrämmande labyrinter poppar upp runt tiden för Halloween.

Hollywood teman

Överväga att ge din scary maze Hollywoodtema. Det finns otaliga skräckfilmer att få idéer och många populära filmer som de flesta människor skulle erkänna och njuta. Du kunde göra en skrämmande labyrint bygger på en film som "The Grudge," "Scream", "Hostel" eller ens en känd barnbok gjorde till en film, som "Alice i Underlandet".

Berömda seriemördare

En labyrint som underhåller utsikterna att stöta i till en berömda seriemördare från historia när du går genom labrynth kunde skrämma många. Du kan använda en karaktär att de flesta alla vet som Jack the Ripper, Zodiac Killer eller Boston Strangler. Klä upp skådespelare i en kostym och ha honom skrämma labyrint beskyddare när de går igenom den.

Atmosfär

En bra scary maze kommer att ha en skrämmande känsla på grund av den atmosfär som skapas av sådana detaljer som musik, belysning och udda ljud. Musik med låga toner hjälper. Inte kunna se mycket långt framför dig på grund av konstgjord dimma och låg belysning kan lägga till den läskiga faktorn i en skrämmande labyrint. Ljud i mörkret, som kraxande kråkor eller ett barn gråter, bidra till att öka en läskig atmosfär.

Klaustrofobiska gångar

Med tight, små vägar och gångvägar kan framkalla en känsla av klaustrofobi och med designelement i en labyrint kan verkligen krypa folk ute. Kommer runt ett hörn och ser någon form av läskig dummy i ett trångt utrymme kan leda till ropen av terror. Du kan skapa en känsla av klaustrofobi även i ett bredare gångvägen om en hög mur linjer labyrint sökvägen.