mynewspapers.net

Savannah Cat utbildningSavannah katt är en populär ras av hybrid katt, skapad av parning afrikansk Serval katter med huskatter. Dessa typer av katt kallas ofta "hund-lik" på grund av deras vänliga natur och hur lätt det är att utbilda dem. Savannah katt kan tränas till att använda koppel, spela hämta, vara rumsren och svara på andra enkla kommandon. Denna typ av katt är mycket väl lämpad för inhemska liv.

Kattlådan

Savannah katt kan lätt tränas till att använda en skräp låda. Många uppfödare lära kattungarna att använda lådan, men det finns enkla knep som kan hjälpa alla katt ägare. Lämnar den Savannah katten i ett rum med dess skräp låda under flera dagar kan hjälp katten vänja rutan och huset lättare. Att hålla kattlådan ren hjälper till att uppmuntra katter att använda det, eftersom de är kräsna.

Koppel träning

När du tränar en Savannah katt att använda en koppel, blir det mer likt bildning en hund. Det första steget är att få katten brukade slitande en krage, vilket är viktigt för en Savannah katt som ska tillåtas utanför unsupervised. När katten Savannah har slitna kragen i flera dagar, bifoga koppel till den och gå små sträckor inne i huset. Öva på att sätta katten i koppel i flera dagar innan du tar Savannah katten utanför.

Hämta

Savannah katt kan också tränas att spela fetch, liknande hundar. Att välja en favorit leksak och kastar det samtidigt uppmuntra katten att lämna tillbaka det är ett enkelt sätt att träna Savannah katten att spela hämta. Spela med en favoritleksak eller en leksak doftande med KATTMYNTA är mer benägna att hålla Savannah kattens intresse. Utbildning en Savannah katt kan ta flera veckor eller månader, vilket kräver tålamod hos ägaren.

Andra beteenden

Som inhemska katter kan Savannah katt passa genom små utrymmen och ofta försöker komma ur huset för att gå på upptäcktsfärd. Utan övervakning, kan detta vara en farlig vana. Att hålla Savannah katten i koppel är ett sätt att hålla den i en gård. För ägare som vill att katten ska kunna röra sig fritt, är det klokt att övervaka katten noga för att se till att det inte går för långt.

Överväganden

Savannah katt är vänlig och lättsam husdjur. De tenderar att förbindelse Undersök saken grundlig med sina ägare och kan även få tillsammans med hundar och andra katter, även om de tenderar att anta rollen som alfa, enligt Catster. De är en hybrid-avel, är Savannah katt begränsade i vissa områden i USA. Kontrollera med en uppfödare om eventuella inskränkningar i Savannah katt egendomsrätt innan att godkänna ett köp.