mynewspapers.net

Sätt för en tonåring att tjäna pengar Online

Sätt för en tonåring att tjäna pengar Online


Tonåringar har aktiva sociala liv bortsett från skolan, vilket ofta kan hindra dem från att hålla ner ett vanligt jobb för att tjäna pengar. Innan Internet, klippa gräsmattor, barnvakt och löpande ärenden var de vanligaste sätten för ungdomar att göra några extra dollar. Internet ger dock nu ett brett spektrum av ekonomiska möjligheter som finns till hands. Forskning en mängd olika sätt att lägga pengar i fickan utan knaprande kalendern sociala.

Onlinemarknadsplatser

Om du är som de flesta tonåringar, har du förmodligen massor av TV-spel, kläder och prydnadssaker fyller upp utrymmet i din garderob. Dessa objekt kan ge ett bra sätt att göra några extra deg. Internet auktionswebbplatser och online marknadsplatser erbjuder ett gratis eller billigt sätt att ta bort dina oönskade varor.

Online-annonsering

Annonsera din barnvakt eller lawn care kompetens på webbplatser som Craigslist. Potentiella kunder kan hitta din annons genom att bläddra genom lokala listor. Det finns många webbplatser som låter dig annonsera gratis. Glöm inte att kolla in Hjälp sökes annonser när du är där.

Internetpublicering

På Internet, "innehåll är kung," vilket innebär att det finns ett konstant behov av färskt material som hjälper företag lockar besökare till sina webbplatser. Det finns otaliga webbplatser som betalar för allt från artiklar till instruktionsfilmer.

Digital fotografering

En annan del av innehåll som är i hög efterfrågan är digitala bilder. Om du äger en digitalkamera och njuta uppleva världen genom en lins, kanske du vill överväga att sälja dina fotografier till onlineutgivare. Priser varierar beroende på kvalitet och svårigheten att föremålet.

Utforma webbplatser

Dagens ungdom är långt mer tekniskt benägna än tidigare generationer. Om du har hemsida design färdigheter, kan du skriva ut dina egna visitkort som belyser din kreativa talang och passera dem ut till lokala företag.

Design personliga varor

Ett roligt och spännande sätt att stapla en lite kontanter är att besöka en webbplats som tillåter dig att sätta din egen digitala mönster på olika varor, som T-shirts och muggar. Du kan sälja dina personliga skapelser på deras hemsida för en liten minskning av vinsten.

Crafting

Överväga att göra och fotografera lite hemmagjord hantverk som du kan sälja via sajter som Etsy. Vänskap armband, strumpa marionetter och keramiska figuriner är bara några exempel på hantverk som kan hjälpa fylla på dina utarmat bidrag.