mynewspapers.net

Sätt att testa för alkohol i drycker

Sätt att testa för alkohol i drycker


Närvaro och styrka av alkohol i drycker noteras vanligtvis av bevis kvaliteten på etiketten på en flaska. Den enklaste och snabbaste metoden för kräsna alkohol drycker utan sådan etikett är att vädra innehållet. En god känsla för smak kan också varna en dricker alkohol, men detta kan vara dold av övriga innehåll. Det bara idiotsäkert sättet att testa för alkohol är att använda vetenskapliga eller shop-köpt aids.

Hydrometer

Sätt att testa för alkohol i drycker


Främst används av proffs och hem bryggerier, är en hydrometer ett vetenskapligt instrument som består av en glas cylinder och tunna, uppsvällda-slutade mätverktyg som används för att mäta alkoholhalten i drycker som öl och vin. Nivån på alkohol mäts av dess täthet, som alkohol är mindre tät än vatten. Enligt vin verk, hydrometern mäter mängden socker i flytande och bör användas i hela jäsningsprocessen. Efter att den första specifika vikten läsning genom att placera hydrometern i vatten som utgångspunkt, sänks behandlingen gradvis som socker finns i flytande ändringarna till alkohol. När jäsningen är klar, visar den slutliga behandlingen alkoholhalten av drycken.

Testremsor

Sätt att testa för alkohol i drycker


Enskilda teststickor är ett enkelt och relativt snabba sätt att upptäcka förekomsten av alkohol i drycker och ursprungligen användes för att testa alkohol på saliv efter en drink konsumerades. Varje strip är normalt insvept i folie, vilket gör det enkelt för alkoholkonsumenter att bära en del av dem säkert i en väska, plånbok eller ficka. Remsorna är särskilt effektiva för att testa vad som ser ut som en mjuk, alkoholfri drink. För att testa någon form av dryck, helt enkelt doppa oemballerade remsan i vätskan. Enligt droger och alkohol ändrar en speciell pad på provningsbanan färg om alkohol är närvarande.

LED isbitar

Sätt att testa för alkohol i drycker


En ny pryl att upptäcka alkohol i drycker är nu att väcka uppmärksamhet från The Daily Mail och andra världen tidningar. Massachusetts Institute of Technology Media Lab forskaren Dhairya Dand, har utvecklat en uppsättning av tre LED isbitar tillverkad av gelatin som kan släppas tillsammans i ett glas vätska. Implanteras med infraröd sändare och LED-lampor, ändras färgen på isbitarna genom grönt och orange till rött enligt styrkan på alkohol som ingår i en drink. Detta är särskilt populär bland tonåringar att använda på parterna, kuber kan användas att blinka i tid till musik.

Sinnen

Sätt att testa för alkohol i drycker


När inget av ovanstående är tillgängliga, är det enda sättet att testa drinkar för alkohol som är nöjd med hjälp av sinnena, även om detta kan vara mindre tillförlitliga. Titta på etiketten på en flaska dryck till check för mängden alkohol innehållet, som normalt visas i bevis procent. Luktar drycken och smaka en klunk för att urskilja förekomsten av alkohol.