mynewspapers.net

Sätt att säga "Grattis på födelsedagen, mamma"

Sätt att säga "Grattis på födelsedagen, mamma"


Om din mamma har en födelsedag kommer upp, kan du och dina syskon vilja komma med ett särskilt kreativa sätt att fira hennes i år. Det finns gott om metoder du kan använda att låta mamma vet du vård och ge hennes födelsedag önskar som gör hennes dag njutbar och minnesvärd.

Elektroniskt meddelande

Om inte du kan önska din mamma kommer att födelsedagen i person, skicka henne ett mail med ett personligt meddelande låta henne veta att du bryr dig. Du kan använda variationer i teckensnittsfärg för att Visa hennes favorit nyanser i det meddelande som datorbilder som blommor eller bågar att göra födelsedag hälsning särskilt dekorativa. Eller du kan skapa en video med andra familjemedlemmar och e-posta den till mamma på hennes födelsedag. Till exempel band en kort video av dig och dina barn berätta för mamma hur mycket du älskar henne och vill att detta ska vara hennes bästa födelsedag ännu eller få tillsammans med dina syskon att recitera en födelsedag dikt för din mor och utöka födelsedag önskemål till henne på video.

Personligt meddelande

Naturligtvis, är en av de bästa sätten att säga "Grattis på födelsedagen, mamma!" att berätta för henne personligen. Planera en överraskning resa till din mammas hus för hennes födelsedag (om du bor utanför stan), så att du kan visa upp på hennes faktiska födelsedag och göra hennes dag extra speciell. Eller ordna en fest för henne med andra familjemedlemmar på hennes hem eller favorit restaurang, så att du kan önska henne en trevlig födelsedag medan hon kan se leende på ditt ansikte och kärlek i dina ögon. Tjänar hennes favorit kaka och dekorera partiet i hennes favorit färg(er) för att uttrycka din födelsedag önskemål genom dina handlingar.

Gåva Presentation

Presentera en underbar gåva till din mamma med en skriftlig födelsedag önskan är också ett perfekt sätt att se till att denna födelsedag är en din mamma inte snart glömma. Exempelvis om du och dina syskon har beslutat att skicka mamma på en kryssning i år presentera henne med hennes resa biljetter, och inkluderar ett litet kort med biljetterna som innehåller ett meddelande som "vi älskar dig, mamma. Hoppas din födelsedag är den lyckligaste ännu." Du kan också säga "happy birthday" genom att fästa ett kort med orden på ett utarbeta blomsterarrangemang med din mammas favorit färger eller blommar.