mynewspapers.net

Sätt att lyfta upp huvudet på min sängMånga drabbade av matsmältning, såsom sura uppstötningar, får råd att höja huvudet av deras säng att lindra sina symptom. Lyftande upp sängen är inte alltför svårt och många kommersiella produkter finns på marknaden idag för att samla in sängen till en effektiv nivå, öka vinkeln i matstrupen och hålla syra där det hör hemma--i magen. Denna teknik är också känd som Inversion Bed terapi.

Sättsteg

Hemlagad eller kommersiellt tillgängliga sättsteg är ett bra sätt att lyfta upp huvudet av din säng. Med sättsteg tillverkad av slagtålig plast som passar under bakre madrassen ben är lätta att installera och är billiga. Helt enkelt ta upp benet i sängen från marken och skjut ståndaren under. Hemgjord alternativ inkluderar ett par tegelstenar eller sektioneras bitar av 2x4s eller någon extra bitar av virke som kommer att höja sängen medan madrassen stabil.

Ställbara sängar

Många människor gillar inte utseendet på en upphöjd bädd och valde istället att investera i en Ställbar säng som kommer att höja och sänka med en knapptryckning. Dessa sängar kan vara dyrt men väl värt investeringen. De också göra det lättare att bedriva verksamhet i sängen, titta på TV eller äta, och kan vara mycket användbart under ett långvarigt sängliggande konvalescens.

Kilar/kuddar

Skum Wedgar som passar mellan box våren och madrass finns kommersiellt. Dessa kilar höja effektivt huvudet i sängen det krävs 6 till 8 inches, avlastar därigenom många symtom på sura uppstötningar och andra sjukdomar.