mynewspapers.net

Sätt att kontrollera om din pojkvän är en kriminell

Sätt att kontrollera om din pojkvän är en kriminell


Människor vill undvika att brottslig verksamhet i deras liv. Efter befriending en man, vill inte en kvinna upptäcker att hennes nya pojkvän har en kriminell bakgrund och kan föra problem eller ens fara i livet för henne och hennes vänner. Det är möjligt att kontrollera en pojkväns bakgrund för att fastställa eventuellt kriminellt förflutet innan det blir alltför involverad.

Privatdetektiv

Anlita en privatdetektiv för att ta reda på allt om pojkvännen. En privatdetektiv är dyrt, men ofta kan få information från en mängd källor, inklusive pojkvän tidigare bekanta och hans normala aktiviteter.

Online

En söka motor söka har ofta ett brett utbud av information om enskilda personer online. Om pojkvännen är en brottsling, kan hans namn komma på statliga eller federala fängelset webbplatser med en mugg skott och stående i domstol, till exempel en pågående rättegång. Fängelserna har tillgänglig information som del av offentliga poster som vanligtvis visar en bild.

Brottslig bakgrund Public Records Sök

Online-verktyg är utformade specifikt för att leta upp kriminalregister för alla stater och federala system. Webbplatser kommer att variera hur mycket information de ger och söka metoder, men det brukar kräver ett namn och stad åtminstone. Det är möjligt att söka endast på state records eller att titta igenom alla poster i varje stat. Tänk på att vissa namn är liknande eller gemensamma och det kan vara flera personer som kommit upp som en match.

Be din pojkvän

Det enklaste sättet att hitta information om en pojkvän ber direkt honom. Säg till honom att skälen för misstänksamheten, såsom udda beteende eller någonting konstigt som har hänt sedan börjar dating och fråga honom om det är något han tycker du bör veta om. Om han begått ett brott och känner skuld över brottet, kan han berätta om den. Detta är inte ett säkert sätt att veta, men det är ett alternativ.