mynewspapers.net

Sätt att känna en man lockas

Sätt att känna en man lockas


När en man är attraherad av dig, gör han inte alltid komma rätt ut och säga så. Detta beteende visar sig vara frustrerande när det gäller att bestämma huruvida din senaste crush har ett ömsesidigt intresse för dig. Lyckligtvis, han kan inte ha sina känslor för dig med ord, men kommer han nästan säkert tips handen i ett eller annat sätt om han finner du attraktiva.

Han blir mycket utseende medvetna

Det är naturligt för alla att vill se deras bästa runt någon som de lockas, och män är inte ett undantag. Kontrollera för tecken i sitt framträdande att han kommer ur sitt sätt att imponera på dig. Om hans hår verkar alltid noggrant inredda eller kombinera sin outfit är alltid mer noggrant än vanligt varje gång han vet att han kommer att köra in i dig, är det rimligt att spekulera om hans motivation. Ytterligare ledtrådar inkluderar jämna ut sitt hår eller räta ut sin slips.

Han blir rastlös

Det är inte ovanligt för en man att bli lite nervös runt en flicka som han är attraherad. Följa hans tal och kroppsspråk för detaljer. Om han verkar lite jumpier omkring dig än han gör med andra, kan det tyda på ett romantiskt intresse för dig. Om han är vanligtvis len och mild tillgjord i tal och blir tunghäfta varje gång du pratar med honom, blir bevisen ännu starkare. Också se för överdriven klumpighet i en kille som normalt inte passar delen.

Han plockar upp dina intressen

Om en man är attraherad av dig, kommer att han försöka något för att komma närmare dig och spendera mer tid med dig. Om han utvecklas plötsligt en passion för en hobby som han vet att du är i, kan hans intressen faktiskt centrum på du snarare än en hobby. Ju mer han har gemensamt med dig, desto bättre chans han får att han har för att få dig att tycka om honom.

Han gör ansträngningar för att fånga ögat

En kille som är attraherad av dig kommer att vill att du ska märka honom. Om han står i en grupp av vänner när han vet att du är i närheten, till exempel, kan han ändra sin position för att säkerställa att du ser honom tydligt inom publiken, skiljer sig från sina vänner i processen. Han kan prova ett antal strategier för att få uppmärksamhet, oavsett om de innebär en subtil rörelse eller ett uppenbart försök att roa dig.