mynewspapers.net

Sätt att göra marmor tvål

Sätt att göra marmor tvål


Tvål-making innebär samma nyanser som recept gör, ringer för olika ingredienser, verktyg och tekniker för att uppnå önskad effekt. Marmorering tvål, där två eller flera ämnen av olika färger är virvlade tillsammans, lägger visuella stil till din hemmagjord tvål, men kan kräva lite instruktion eller ytterligare material för att få rätt utseende.

Färgade Glycerin

Smält och häll tvål-making teknik värmer tvål tills smält och lägger sedan till parfymer, eteriska oljor eller färgämnen för en unik variant innan tvål i en form. För att skapa marmorerad smält och häll tvål, smält klar och vit glycerin, lägga dessa i separata partier av tvål och häll tillsammans i formen så olika färger kommer att snurra ihop. Du kan också färga de glycerin olika färgerna och häll tillsammans.

Häll höjd

En annan tvål marmorering metoden innebär att hälla en kontrasterande färg tvål i en tvål redan i en form. Detta är effektivt, kontrollera höjden från vilken du hälla ger kontrasterande färg tvål tillräckligt kraft att penetrera inställningen tvål blandningen.

Tjocklek

När marmorering tvål av hälla en blandning till en annan, blir det lättare att skapa marmorerad effekt med en blandning som är mindre tjock. Om hälla en kontrasterande färg tvål i inställningen tvål, ta hand som har kontrasterande färg tvål inte ännu in tillräckligt för att förhindra att uppnå marmorerat utseende.

Craft Stick

För en mer direkt marmorerad effekt, Använd en craft pinne. Som du hälla kontrasterande färg blandningen i inställningen tvål, swirl med craft stick att distribuera kontrastfärg i hela tvål.