mynewspapers.net

Sätt att fläta håret innan sömnad i hår

Sätt att fläta håret innan sömnad i hår


Sew-in hår weave metoden börjar med att cornrowing ditt eget hår. Nästa steg innebär sömnad hår förlängning dito väft eller spår till cornrow flätor med en böjd nål och speciell vävning tråd. Du kan fläta håret i någon riktning eller mönster beroende på längd och skick ditt hår och den slutliga stil du önskar. Vara försiktig och inte för att fläta för hårt eftersom detta kan leda till håravfall.

Cirkulära mönster

Cirkulär fläta mönstret innebär att fläta håret i en kontinuerlig cornrow, början på nacken och slutar i området kronan av huvudet. Cirkulär flätor fungerar bra för lockigt och vågigt sy-i väver om du inte vill en centrum eller sidan del. Människor använder vanligtvis cirkulär eller böjda cornrow flätor när de gör en fulla huvudet sy-i väva som helt täcker deras egna hår. Du kan emellertid göra en modifierad braid mönstret genom att lämna en liten mängd av ditt eget hår löst runt ramen om du vill ha naturliga letar upp-dos och ponytails.

Vertikala och horisontella mönster

Om du vill ha en partiell huvudet väva, kan du välja mellan lodräta och vågräta flätor. För en partiell sy i väva, sy spår av förlängning hår som matchar håret för att cornrow flätor i området tillbaka i huvudet. Lämna på framsidan av ditt hår lös, sedan försiktigt smälter håret med väva håret för en realistisk finish. Du kan också använda en kombination av vertikala och horisontella flätor som önskade för att skapa en omätbara hår väva.