mynewspapers.net

Sätt att dekorera en Gerber Daisy bröllop

Sätt att dekorera en Gerber Daisy bröllop


Gerber, eller gerbera, prästkragar växer i ett antal levande färger som gör dem populära bröllop blommor. Den djärva färger och ruggig form av rund blommar kan användas i inredning, buketter och andra bröllop element. Eftersom det finns så många sätt att dekorera ett bröllop med gerber prästkragar, kan du välja att använda denna blomma för din stora dag.

Säsongens färger

Par gerber prästkragar med säsongens blommor och färger som hjälper blommorna sticker ut. Gerber prästkragar, som blommar på hösten, kommer att para ihop väl med hortensior, rosor, dahlior och krysantemum. Fet apelsiner, röda och gula är de perfekta nyanserna att använda för att skapa en höst bröllop look. Ljusa gula solrosor ser särskilt bra med gerber prästkragar, eftersom blommorna ser mycket lika varandra.

Blommig kottar

I stället för poofy pompadours, som är rund i formen, Visa dina gerber prästkragar i en DIY blommig kon. Köpa eller göra silke blommor, som är mer prisvärda än riktiga blommor och 6-tums-av-12-tums styrofoam kottar. Köpa styva papper med måtten minst 15 inches av 15 inches per ark skapa konen, som kommer att hålla gerber daisy arrangemanget. Styrofoam hjälper hålla blomma stjälkar på plats. Avsluta av konen med ett Dekorativt sidenband. Lägga till bladen och fjädrar som färgsprakande bladverk. Hänga blommig kottar från stolar längs mittgången lägga till färg och liv till bröllop inredning.

Sista handen

Använd små blommor eller oöppnade knoppar att föra en annan pop av liv till dekorationer och integrera gerber daisy temat ytterligare. Placera en enda blomma på varje servett eller köpa placeringskort. Blomman blir ett annat bröllop förmån och bidrar till den övergripande utseendet på ditt bröllop inredning.

Tårta

Bröllopstårta är det viktigaste inslaget i en bröllopsfest, och det är ett bra sätt att föra ditt tema över till denna viktiga mönsterexempel. Kakan kommer så småningom att ätas, men innan det klipps ritualistically blir det en mycket viktig del av bröllop mottagning inredning. Gerber prästkragar kan ledas till kakan i royal icing i valfri färg (bara Lägg karamellfärg). Verkliga gerber prästkragar kan användas som en del av topper för att tillhandahålla ytterligare blommig utsmyckningar.