mynewspapers.net

Sätt att använda upp tyg resterTyg stashes har ett sätt att växa, och när du arbetar dig igenom olika projekt, din samling av kvarlevor växer därmed. Kvarlevorna är mycket för bra för att kasta bort men är ofta för liten för att använda för full storlek projekt. Det finns flera sätt att använda upp även de minsta rester av tyg.

Quiltad gratulationskort

Låt din konstnärliga sida fria tyglar genom att skapa en vacker quiltad kort för en nära anhörig. Lägg till loopar för att kunna omvandlas till en miniatyr-väggbonad.

Mobiltelefoner och MP3-spelare täcker

Göra skyddande cosies för mobiltelefoner och iPods. Julie Ree, hantverkare, har instruktioner och mätningar för tre storlekar av iPod. Dessa är perfekta presenter till någon, som de kan göras som vanligt eller fancy som du vill. För barn, göra dem ur rester av karaktär-print tyger.

Bokomslag

Täcka och dekorera din favorit inbundna böcker och tidskrifter. Blanda två kontrasterande typer av tyg, mjuk utsmyckningar och en knäppning till skapas ett sofistikerat utseende. Denna idé skulle kunna utvidgas för att skapa större omslag för mappar.

Klippböcker

Använda tyg rester i scrapbook layout. Göra tyg ramar för fotografier. Till exempel gör en tyg bakgrund att visa upp ett foto av ett barn från en skrot eller rest av en av hennes klänningar.

Tyg tidskrifter

Teesha Moore, hantverkare, antyder att skapa handgjorda journaler av tråckla två bitar av tyg tillsammans längs tre sidor. Saker med vadd och sy upp den fjärde sidan. Slå över kanterna en gång, lämnar den rå kanten syns och oversew. När du har ett antal av dessa små kuddar, gå med dem tillsammans för att bilda en rektangel. Vik på mitten och du har ett bokomslag, som du kan sy vikta papperssidor.

Laptopfodral

Se resterna till avancerade eller vadmal laptop ärmarna. De ser bra ut och du kan pad dem så mycket som du vill skydda din laptop eller netbook. Lägg till i fickor för relaterade dator eller office element du behöver bära med dig.

Traditionella lapptäcke

Spara upp dina tyg rester och gör en framtida familj släktklenod quilt. Detta skulle göra en härlig present till en nyligen gift par. Göra en liten en för en spjälsäng.

Fler förslag

Andra idéer omfatta: bonader, trasmattor, tyg glasunderlägg, plånbok täcker, blöja fall, små leksaker, make-up väskor, ägg cosies, lavendel påsar, CD fickor och vadderade galgar.