mynewspapers.net

Sänggavlar för sängar idéer

Sänggavlar för sängar idéer


Sängar är inte bara om sova; de är en personlig oas. I samma sänggavel blir år efter år tråkig. Huvudgavel rut kan överskrida i hela rummet, vrida den tråkig och livlös. Låt din personlighet lysa igenom din sänggavel. Rita ögat fokus till din säng med en fantastisk sänggavel. Prova en ny huvudgavel design som innefattar din personlighet och stil. Flytta från en traditionell sänggavel och använda en dörr, ett fönster eller ens stenciler för att levandegöra din säng.

Dörrar

Portar är inte exklusivt för entréer längre. Ta en in i sovrummet och skapa en unik sänggavel. Mät din säng för att få den längd som behövs. Köpa en dörr på ett hem förbättring butik, sparsamhet butik eller loppmarknad. Ordna dörren horisontellt eller vertikalt att se hur du gillar det. Om du inte vill att hänga upp, försöka använda din säng för att hålla dörren mot väggen. Försök också garderoben dörrar eller skåp dörrar fodrad bredvid varandra i stället för vanliga dörrar. Lätt att hitta en dörr samma färg som ditt sovrum. Köpa oavslutade dörrar och måla eller färga dem någon färg du gillar.

Gamla fönster

Låt de gamla att ha ny användning av genom att utnyttja gamla fönster som en sänggavel. Lämna windows vanligt, färga glaset eller lägga till gardiner för håna fönsterbehandlingar. Som en trompe l'oeil, måla en utomhus scen bakom windows eller ens en solnedgång. Se till att hänga Fönstren hög nog så huvudet inte kommer stöta mot glaset. Annars, bättre bostäder och trädgårdar staterna på sin webbplats, "ta bort glaset och installera träfiberskiva eller tunn plywood över ryggen för säkerhet." Fönsterluckorna är ett annat sätt att få utseendet på windows bakom sängen utan glas.

Stenciler

Stenciler är ett bra sätt att ha en sänggavel utan extra hårdvara, plus, eftersom det är endast målade på, du kan ändra den med en annan lager färg när du blir uttråkad med design. Du kan hitta ett utbud av stencil mönster på lokala hantverk butik. Om du inte hittar något du gillar, tveka inte att göra en egen stencil. Tillämpas stencilen på väggen bakom sängen, se till att den är tillräckligt stor. Försök fantasier, oval eller real huvudgavel repliker. Schablon en ljus färg på en mörk vägg eller Använd en mörk färg på en ljus vägg gör det sticker ut från väggen. "Använda akrylfärg eller speciellt framtagen stencilling grädde," tyder på bättre bostäder och trädgårdar på bhg.com.