mynewspapers.net

Samtida bröllop höjdpunkten idéer

Samtida bröllop höjdpunkten idéer


Samtida hörnstenarna har skarpa, rena och jordnära stilar blandas i ett modernt utseende. Skillnaden mellan modern och samtida är den samtidan lutar till varmare material, såsom trä skålar; modern lutar till kallare material, som stål vaser. Hemligheten till att skapa modern bitar är att hålla utseendet balanserade med skarpa siluetter och välkomnande färger.

Citrus vas

Ljusa färger, skarpa linjer och gnistrande glas ger denna samtida stommen en glad och rent utseende. Ren en tall, kantiga, klart glasvas. Fylla vasen med varvade små citroner, klara pärlor och små limefrukter. Den resulterande designen ska visas som ett lager av citroner svävar ovanför ett lager av limefrukterna och så vidare. Tillsätt kallt vatten vasen att fylla utrymmet mellan frukten. Ändra frukterna som behövs för att passa din bröllop färger. Använd exempelvis krabba äpplen och vita druvor om du färger är rödaktig-rosa och vit.

Bambu växt

Använd en liten bambu växt för att skapa en modern bröllop höjdpunkten med inslag av asiatisk stil. Börja med en dekorativ kruka; wrap och limma tjockt garn tätt runt krukan. Låt det torka och Lägg till anläggningen för en minimalistisk look. Måla potten med bruna, svarta och gröna ränder att skapa en skarp urban look. Limma craft mossa runt potten för en jordnära utseende.

Staplade lådor

Bygga en lång, kantiga, blomstrande modern stommen med hjälp av glas eller plast kuber. Köpa nio lockförsedda kuber. Placera en falska calla lily blomma i varje kub. Stapla kuber i mitten av bordet med fem på botten, tre i mitten och en på topp. Placera en falska Lilja på locket till den översta rutan; scatter falska kronblad som dekorativa accenter runt basen av stommen. Om inte du in blommor, använda runda Christmas Ornament i metalliskt silver och guld istället. Fyll varje kub med diverse smycken och ett stänk av på glitter. Stapla kuber för att skapa en gnistrande samtida mittpunkten. Strö på konfetti över toppen av den viktigaste inslaget och glitter runt basen av stommen.

Seashell skålar

Blanda trä, sand och snäckskal att skapa en modern bröllop höjdpunkten med stranden eller havet tema. Fyll en stor trä skål till toppen med en blandning av sand och små snäckskal. Placera en liten trä skål på mitten av fylld skål. Fyll den liten skålen med små snäckskal. Placera stora snäckor runt basen av den stora skålen att skapa en tredelad seashell central.