mynewspapers.net

Salt behandling för termiterTermiter är trä-ätande insekter som kan orsaka omfattande skador på ett hem eller en byggnad. Om ditt hem blir angripen av termiter, kan kostnaden för att behandla din hem och control termiter vara dyra och tidskrävande. Som ett alternativ eller helst i samarbete med hjälp av en professionell termit exterminator, har användning av billiga och vanliga bordssalt nämnts som en lösning att få bort termiter.

Med Salt för att bli av med termiter

Salt ensam rekommenderas inte som en behandling för att befria ditt hem av termiter om det är angripna. Användning av en koksalt lösning, är dock en naturlig, kemikaliefri behandlingsalternativ för användning tillsammans med en professionell utrotningen tjänst eller om du misstänker termiter kan vara ett potentiellt hot. Salt kan faktiskt döda termiter men vanligen är inte tillräckligt för att eliminera problem helt.

Med Salt som en förebyggande åtgärd

Bordssalt kan användas som ett förebyggande steg för att hålla termiter i schack. Om ditt hem har några sprickor eller sprickor som kan vara startpunkter för termiter, förbereda och spraya en salt lösning på dessa områden för att minimera risken. Den salt lösningen måste återanvändas regelbundet för att vara effektiv. Noggrant inspektera ditt hem runt marken men också titta på din krypgrunden eller källare områden.

Blanda en Salt lösning

Att göra en salt lösning som sedan sprutas eller injiceras till målområden för att skydda ditt hem mot termiter är lätt att göra. Helt enkelt använda bordssalt och bara tillräckligt varmt vatten att lösa upp saltet helt. Alltför späd inte blandningen eller du kommer att minska dess effektivitet. Mängden salt du behöver beror på vilken storlek på området du vill behandla.

Tillämpa den Salt lösningen

Du kan använda salt lösningen på sprickor eller öppningar på ett sätt som får jobbet gjort. Överväga att blanda lösningen i en hink och sedan spraya det utnyttja en liten sifon. Du kan också använda en spruta, en baster eller ens en trädgårdsslang med ett munstycke.

Hur platsen termit skador

Det finns många kontrollampa tecken på termit skador än ser insekter själva. Leta efter lera rör eller insekt kroppsdelar som vingar. Trä som har skadats av termiter kommer att ha ett ihåligt ljud till det eller verkar ha en liten gråaktig film på den. Trä kan också vara sprött.

Skydda ditt hem mot termiter

Medan sprutning en salt blandning kan bidra till att förhindra termiter, finns det många andra åtgärder som villaägare kan göra för att minimera risken. Var noga med att ta hand om eventuella fuktproblem som läckande vattenledningar eller kranar, som termiter lockas till vatten. Hålla vattnet från att samla runt din foundation. Låt inte jord eller marktäckning att bygga upp över betongplatta och har kontakt med trä ytterväggar. Inte stapla ved intill ditt hus. Håll borsten rensas och tillåter inte buskar för att få bevuxen runt din exteriör.

Salt av borsyra

Borsyra används i många husgeråd, som rengöringsmedel och ögondroppar, och anses normalt mindre giftiga att använda än bordssalt. Salt av borsyra används också för termiter tillsammans med andra förebyggande åtgärder. Borsyra salt är en huvudingrediens i over-the-counter termit utrotningen blandningar och tillsätts ibland speciellt förpackade marktäckning att fungera som en avskräckande för termiter.