mynewspapers.net

Säljteam stimulerande idéer

Säljteam stimulerande idéer


Befattningar är en av de bästa drivkrafter att upprätthålla ett framgångsrikt företag och kan vara mycket givande karriärer. Befattningar är vanligen oberoende, sysselsätter vissa företag flera säljare som en del av ett team för att uppnå en övergripande mål tillsammans. Försäljning team incitamenten är en proaktiv metod för att ge extra motivation och bygga professionella kamratskap när säljteamet når målen.

Team middagsbjudning

Middagsbjudningar är sociala evenemang till ära och fira alla tillfällen. Hålla en festligare middag på en trevlig lokal restaurant att erkänna ansträngningarna som säljteamet är ett incitament att presentera ditt försäljningsteam när de når ett betydande mål. Du kan ge ut särskilda erkännande och utmärkelser på middag att hylla någon enastående prestanda inom laget.

Extra semester timmar och betald ledighet

Extra semester timmar eller betald tid av andra stimulerande idéer att presentera säljteam arbetar mot ett mål. Ledighet kan ges till alla teammedlemmar och har vanligen rensas av personalavdelningen så att informationen kan loggas.

Företag varor

Företag varor som klockor, golfklubbar, inskriven glasögon, nyckelringar och kläder som har företagets logotyp är en annan säljare incitament idé. Hålla spänna av merchandise brett så att den uppfyller storleken på målet till hands.

Lunch timme massage

Lunchrast massage är en avkopplande och välgörande incitament för medlemmar i ett försäljningsteam. Hyra en massör att inrätta en massage station i en ledig konferensrum eller kontor där de kan ge en 30 eller 60 minuters massage till försäljning gruppmedlemmar under sina lunchraster.

Team Retreat

Ett team retreat är en pedagogisk och motiverande säljteam incitament idé. Planera en tillflyktsort under loppet av en helg på ett hotell och logi faciliteter. Medan i närvaro vid reträtten, ge anställda tid att koppla av och delta i teambuilding aktiviteter och workshops. Retreater är ett konstruktivt sätt att bygga team kamratskap och åter vitalisera moral.