mynewspapers.net

Säljfrämjande idéer för en restaurang eller Bar

Säljfrämjande idéer för en restaurang eller Bar


Den bästa menyn i stan kommer inte att göra en vinst om ingen vet om det. Säljfrämjande idéer för restauranger och barer får nya kunder i dörren. När de är inne, det upp till en stark meny och top-notch kund tjänst för att hålla dem kommer tillbaka. Balansera din tid mellan effektiv PR-aktiviteter och fullända de restaurang eller bar erbjudanden för mest framgång.

Samhällsrelationer

Bygga en närvaro i gemenskapen fungerar bra för att främja restaurang eller bar. När gemenskapen känns en personlig förbindelse med en bar eller restaurang ägare, de är mer benägna att ofta platsen. Delta i gemensamma aktiviteter, donera presentkort till välgörenhet och stödja lokala ungdomar idrottsresultat är exempel på sätt att skapa ett positivt intryck i gemenskapen. Namnet på din bar och restaurang blir framträdande i gemenskapen genom gratis annonseringen av ideella insatser.

Speciella evenemang

Särskilda PR-evenemang i restaurangen eller i gemenskapen locka potentiella kunder till restaurang eller bar. Tema fester för olika händelser lägga till en underhållande aspekt i de särskilda PR-evenemang. Håll en Mardi Gras part eller värd en Super Bowl party. Ett liknande alternativ är att erbjuda prover från menyn på gemenskapens händelse. Beroende på lokala lagar, överväga att inrätta en monter för livsmedelsförsäljning på lokala bondens marknader eller andra festivaler. Detta alternativ blir maten till en ny potentiell publik som kan besöka din restaurang om de gillar vad de smakar.

Sociala medier

Sociala medier är inte bara för online-företag. Många restauranger och barer Använd Facebook, Twitter och andra sociala medier för att främja sina företag. Dessa sociala medier webbplatser är gratis, gör detta till en prisvärd marknadsföring idé. Erbjuda speciella rabatter eller erbjudanden till dina anhängare på sociala medier webbplatser. Dela ett recept eller två från din meny. Sociala medier kan du utveckla mer av en personlig relation med dina kunder, vilket gör dem mer lojala.

Kundlojalitet program

Kundlojalitet program Tänk nya kunder kommer tillbaka. I större städer finns det en hel del konkurrens om diners. Även med en kvalitet-menyn kan du konkurrerar med flera olika restauranger i ditt närområde för återkommande kunder. Ställ in ett lojalitetsprogram som på något sätt belönar kunder som återvänder. En kupong för en rabatt på nästa måltid, eller en liknande typ av marknadsföring, är en enkel idé som inte tar en hel del arbete.