mynewspapers.net

Säkra Deponeringsskåp lådor Vs. hemMed utslag bank nedläggningar över hela nationen, är fler människor stänga ut sina bankkonton och lagra sina skatter i bankfack och hem värdeförvaringsskåp. Är en bättre och säkrare än den andra?

Avgifter

Bankfack bär en årlig avgift, medan hem kassaskåp är ett engångs bekostnad.

Försäkring

Innehållet i bankfack inte är försäkrad av Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC). Innehållet i bankfack och hem kassaskåp kan täckas av en husägare försäkring, emellertid.

Vatten

Varken bankfack eller hem kassaskåp kan vara vattentät. Skydda dina värdesaker genom att placera i en vattentät behållare som dragkedja förslutna plastpåsar.

Säkerhet

Bankfack är inrymda i rummet-storlek kassaskåp skyddas av bankens omfattande säkerhetssystem. Hem värdeförvaringsskåp skyddas endast av ditt hem trygghetssystemet och är liten nog att transporteras bort av en eller två personer.

Privatliv

Både bankfack och hem värdeförvaringsskåp erbjuder avskildhet. Ett värdeskåp som kan öppnas med ett domstolsbeslut eller teckningsoption, medan ett hem säkert kunde gömmas bort för att förhindra kännedom om dess existens och innehållet har ett papper spår.

Slutsats

Både bankfack och hem värdeförvaringsskåp har fördelar och nackdelar. den som du väljer bör bero på vilka funktioner som är viktigast för dig.