mynewspapers.net

Säkerhetstips om rengöring & Deodorizing Chicken Coops

Säkerhetstips om rengöring & Deodorizing Chicken Coops


Bakgård kyckling flockar kan höjas i en mängd olika uppställningar, en standard hönshuset är det klassiska valet. På grund av deras innehållna natur och vanor av höns behöver kyckling coops regelbunden rengöring. Rengöring både garanterar din kyckling flock säkerhet och hjälper till att förhindra en ansamling av rök och avfall materia som kan orsaka ohälsosamma förhållanden. Vid rengöring, öva rätt säkerhetsstrategier för att skydda både dig och din flock under reningsprocessen.

Ta bort fåglarna

Verksamheten orsakas av rengöring en coop, tillsammans med de kemikalier som finns i rengöringsmedel, kan betona dina kycklingar. Flytta dina kycklingar till en anläggning område, som en utomhus kör eller en kennel, medan du städa sitt hem. Detta håller kycklingarna säker och också sänker risken för ingesting damm, gödsel och annat skräp som orsakas av kycklingarna flaxande och göra skräp luftburna.

Ventilation

Ventilera hönshuset medan du rengöra det genom att öppna alla dörrar eller fönster i coop. Detta kommer snabbt att köra ut dåliga lukter. Om din coop har ingen ventilation, ändra dess konstruktion (t.ex. borra ventilationshål längs dess takfoten). Inte bara ventilation håller coop att lukta fräsch när du rengör den, men rätt luftflöde hjälper till att förhindra giftiga och farliga uppbyggnader av rök släpptes av fåglarnas gödsel, enligt Living The Country Life magazine.

Mat och vatten fat

Bakterier och svamp kan samla på kycklingarna matare och waterers. Sanitise rätter genom att blötlägga dem i 30 minuter i en lösning av en del blekmedel och åtta delar vatten. Skölj disken grundligt med rent vatten efter blötläggning och låt mat skålen torka ordentligt innan återfyllning med foder för att minska risken för mögel och mat nedbrytning. Vid blandning av blekmedel och vatten, Undvik att få blekmedel på huden som raka blekmedel kan orsaka frätskador.

Sterilisera hönshus och fågelholkar

Regelbunden rengöring av coop's tillhåll och fågelholkar med brett spektrum rengöring rengöringsmedel framtagen för användning på gårdar kommer att hålla dina fåglar hälsosamma och säkra, minska risken för sjukdomar och skadedjursangrepp som löss. Exempel produkter inkluderar TekTrol och Virocid, finns på de flesta gård leverans butiker och kläckerier. Tillämpas på produkterna där dina fåglar samlas, efter de märkta ansökan riktlinjerna som styrkan varierar per produkt.

Svepande

Svepande hårda ytor på coop med en styv borste borste kan hjälpa till att få bort fasta partiklar som torkad gödsel, samtidigt också rensa bort damm och spindelnät. Bära en ansiktsmask medan svepande för att undvika att andas in någon skräp partiklar.