mynewspapers.net

Säkerheten för Tempur-Pedic madrasser

Säkerheten för Tempur-Pedic madrasser


Tempur-Pedic madrasser "memory foam" har blivit en populär ersättning för traditionella spole-resårmadrasser. Medan de följer samma säkerhetsstandarder som andra typer av sängar, finns det några saker att tänka på vid köp.

Kemisk lukt

Ett vanligt klagomål med memory foam madrasser är att de avger en stark lukt när först packas upp. Detta finns kvar från tillverkningen, är inte farligt och kommer att försvinna inom några dagar.

Flamskyddsmedel

Tempur-Pedic sängar, som andra madrasser, behandlas med flamsäker kemikalier för att minska risken för brand och träffa alla federala säkerhetsanvisningar.

Värmeanläggningar

Elektriska filtar, madrass värmare och värmedynor bör inte användas med en Tempur-Pedic madrass, eftersom de kan skada och även smälta skummet.

Spädbarn

Spädbarn kan ha svårt att rulla över när den placeras på en Tempur-Pedic säng minne skum förmåga att forma sig till kroppen, och bör inte vara vänster utan tillsyn.

Allergier

Personer med huden känslighet kan, i sällsynta fall har en reaktion på de material som används i Tempur-Pedic madrasser. Med hjälp av ett madrasskydd kan lindra detta problem, men om du har starka allergier bör du kolla in en säng i ett showroom först att mäta någon potentiell reaktion.