mynewspapers.net

Saker som 11 år gamla pojkar kommer att gilla

Saker som 11 år gamla pojkar kommer att gilla


Av 11 års ålder, de flesta pojkar har vuxit ur leksaker och börja visar större intresse för föremål och prylar som lockar tonåringar. De också visar intresse för sportaktiviteter och ofta spelar en sport eller har en hobby. Pre-tonåring pojkar vanligtvis uttrycka sina intressen, så det inte är svårt att ta reda på saker som de gillar. Genom att observera och samtala med 11-åriga pojkar, hittar du att de generellt har liknande intressen och gillar många av samma saker.

Skateboards

Många 11-åriga pojkar njuta av ridning skateboards. Utmaningen med ridning och spänningen i mastering tricks är inte bara roligt, det lär pojkarna att övervinna rädsla och ger dem en känsla av prestation. Eftersom skateboard kan vara farligt, bör du köpa en hjälm, armbåge och knä kuddar. Sammanställa en lista över skate parker i sin stad och presentera det med sin gåva. Han kommer att möta andra åkare, få nya vänner och förbättra sin skridskoåkning färdigheter.

Dator

En 11-årig pojke kommer att få stor användning av en ny dator. Han kan göra sina hemuppgifter, e-vänner, spela online-spel, titta på videor och lyssna på musik. Med sin egen dator, han kan anpassa sitt skrivbord, lägga till skärmsläckare, skapa anpassade sökmotorer och hämta information om ämnen som intresserar honom. Han kan skaffa skolor, favorit idrottslag och musik artister. En dator eller laptop är en gåva som en 11-årig pojke kommer att använda regelbundet.

Musikspelare

CD-spelare, MP3-spelare och iPod är bra presenter för 11-åriga pojkar. Efter denna ålder vet unga män vilken typ av musik de gillar och har oftast några favoritartister. Eftersom dessa är bärbara gåvor, kan han ta sin musik vart han än går. Du kan köpa extra hörlurar och andra tillbehör såsom bärväskor och högtalare. Du kan också ge honom ett presentkort, som tillåter honom att ladda ner några av sina favoritlåtar från Internet.

TV-spel

Pojkar älskar spel system, och de flesta av dem har redan en i sina hem. Nya TV-spel eller videospel tillbehör är gåvor som en 11-årig pojke skulle njuta. Välj spel som intresserar honom, som Sportspel, jakt spel och fighting-spel. Tillbehör såsom trådlös spelkontroller, hörlurar och racing hjul, kan göra sin spelupplevelse mer spännande. Om hans spel system är föråldrad, köpa en ny för honom.