mynewspapers.net

Saker män göra för att locka kvinnor

Saker män göra för att locka kvinnor


När en man är attraherad av en kvinna och vill få hennes intresse, går han ofta till stora åtgärder. Om du är kvinna och vill kunna läsa tecknen när det gäller huruvida en man är flirta med dig och försöker locka dig till honom, kan det vara mycket bra att vara medveten om flera viktiga saker.

Charm

När män är kring en kvinna som de vill imponera, de ofta kommer att försöka spela upp sin charm (ibland smärtsamt så). Män kommer att försöka berätta skämt och retas en kvinna på ett lekfullt sätt. De kommer också att gå ut i deras sätt att agera i en ridderlig sätt, till exempel hoppa framåt för att öppna en dörr för en kvinna och erbjuder sig att hjälpa henne bära något. Om en man kommer ur sitt sätt att vara kvick och snabb i sitt samtal med dig, försöker han sannolikt mycket hårt att hänga med och imponera på dig.

Grooming

Alla män är medvetna om att kvinnor går för bra grooming vanor. En stor turn-off för de flesta kvinnor är män som har en fet eller oljig utseende, särskilt om de råkar luktar illa, alltför. När en man försöker domstolen sin drömkvinna, han ofta bär Köln, är helt renrakad hela tiden och ser till att hans hår ser oklanderligt kammad och coiffed. I olyckliga fall kan överdriva män med Köln eller aftershave, som kan vara ganska avskräckande.

Forskning

När en man är verkligen head-over-heels för en kvinna, försöker han ofta forskning saker som hon är intresserad av att göra konversation med henne. Om en man inte är intresserad av tennis eller gourmet franska köket, kan han läsa på om ämnet för att ge kvinnan intrycket att han antingen är världsliga eller helt enkelt har mycket gemensamt med henne.

Arbetande ute

Män försöker också ofta locka kvinnor genom att vara vältränad. Vissa män även teckna medlemskap gym för att locka föremålet för sin kärlek. Män försöker ofta att tona upp och slank ner på cardio maskiner (som Ellipstrainer och löpband) och polera i vikt rummet.

Skryt

I vissa situationer kan kommer att män skryta att få en kvinnas uppmärksamhet och få henne att bli attraherad av honom. Detta kan ofta slå tillbaka, dock och övertyga en kvinna att mannen är arrogant och egenkär, snarare än attraktiva och värt sin tid. Ett par exempel på detta inkluderar talar högt om sin bil, flashiga kläder på sig, och talar om en nyligen betala höjning eller jobb bonus.

Lyssna

Stereotypen för män är att de helt enkelt inte är goda lyssnare. När en man är intresserad av en kvinna, kommer han sannolikt ut ur sitt sätt att visa att han är intresserad av vad hon säger, genom att upprätthålla omfattande ögonkontakt och även genom att utge en massa frågor om allt från sitt liv och vänner till sina ambitioner och hobbies.