mynewspapers.net

Saker gjorda av Deer horn

Saker gjorda av Deer horn


Jägare montera ofta huvuden eller horn av hjortar de har dödat, men det finns andra sätt att visa dina troféer. Använda deer horn för att göra en mängd olika objekt. Deer antler objekt är också en bra idé för att dekorera en rustik stuga eller land hem eller som gåvor för en jägare.

Coat Hook

Deer horn kan vara gammaldags i krokar för att hänga rockar, hattar eller ens nyckelband. De flesta deer horn har en naturlig kurva till dem, så det är därför de fungerar bra. Skär flera horn precis ovanför kurvan. Fäst bitarna till ett block av trä och klädkrokar görs. Detta skulle vara ett bra komplement till en jaktstuga.

Ljuskrona

Rådjur hjorthorn ljuskronor pryda ofta matsalarna och andra områden av stor jakt stugor. Dessa armaturer vanligtvis använder många uppsättningar av horn som är invävda i ljuskronan och omgivande ljus. En ljuskrona med rådjur horn är ett bra sätt att blanda en rustik, land-element med ett mer sofistikerat utseende.

Lampa

Om du letar efter en mindre belysning fixtur än rådjur horn ljuskrona, prova en lampa. Horn kommer att utgöra basen på lampan. Flera rådjur horn används vanligtvis för dessa lampor för att garantera stabilitet. Prova att använda rådjur hjorthorn lampor på sidobord av sovrum i en jaktstuga eller i sovrummet av en pojke som gillar jakt.

Knivskaft

En annan populär användning för rådjur horn är att göra knivar. Deer antler knivar gör stora gåvor för människor som gillar jakt och friluftsliv. Knivar med horn kan vara mycket liten eller ganska stor, beroende på vad du föredrar.