mynewspapers.net

Saker för tonåringar att göra i Paris

Saker för tonåringar att göra i Paris


Många sevärdheter och aktiviteter i Paris är lämpliga för alla besökare så både vuxna och tonåringar bör hitta dem fascinerande och roligt. Dock finns det aktiviteter som tonåringar kan hitta särskilt intressant och engagerande. Dessa inkluderar cykelturer, skateboard och inlines, besök på ovanliga sevärdheter som Paris katakomber och Paris avlopp Museum, resor till välkända platser som Eiffeltornet och Louvren och många mer som anges nedan.

Eiffeltornet

Bestiga Eiffeltornet. Detta är en av de mest populära attraktionerna så måste du ha tålamod eftersom köerna är utomordentligt lång. Eiffeltornet ger dig en enastående utsikt över Paris men den spännande och nerv fragmentering del av resan är stigningen, antingen med hjälp av hissarna eller trapporna. Går upp belysta Eiffeltornet nattetid är en särskilt minnesvärd upplevelse.

Quartier Latin

Besök de latinska kvarteren. Med historiska universitetet Sorbonne i närheten finns det ingen brist på studenter och unga människor att mingla med. Quartier Latin är full av charm och karaktär och är en underbar plats att fördriva några timmar. Den har en myriad av små vindlande gator, legendariska kaféer, otaliga lugnt torg, trädgårdar och överdådiga utomhusmarknader.

En båttur på Seine

Ta en båttur på floden Seine på natten. Det finns några erfarenheter mer berusande än höra om och se Paris 2000 år av historia i nattlampan.

En cykeltur i Paris

Ta en cykeltur i Paris antingen under dagen eller på natten. Detta är ett roligt och energigivande sätt att se Paris och ett bra sätt att orientera dig.

Roller skate, skate board eller roller blade

Delta i en organiserad tur roller Skating, skate internatelever och roller bladers. Det finns en gratis Friday night skate tur som är öppen för alla som kan åka skridskor, styrelsen eller blad. Det kommer att ge dig en chans att träffa många lokala människor och uppleva en annan mindre kända sidan av Paris.

Paris katakomber

Se Paris katakomber, om du inte är svimmar hearted. Detta är en fascinerande men ganska ohyggliga och läskiga tur som du huvudsakligen besöker en massa gravplats. Turen kommer att innebära en klättra ner en mycket lång slingrande trappa, gå förbi vindtunnlar och vandring längs korridorerna staplade med ben.

Paris avlopp Museum

Besök Paris avlopp Museum. Detta är en oortodox upplevelse men du kommer att få se Paris från nedan med egna gator, torg, körfält och artärer. Det är ett unikt perspektiv men det är inte för alla. Lukten kan vara ganska illa, särskilt under sommaren.

Champs Elysees

Besöka Champs Elysees. Detta är förmodligen den mest berömda gatan i världen. Du kan shoppa eller gå på bio eller teater. Alternativt kan du bara hänga runt på kaféer och restauranger och njuta av den otroliga atmosfären.

Louvren

Gå till Louvren. Inget besök i Paris skulle vara komplett utan en tur till Louvren med sin världen klass samling av målningar, skulptur och arkitektur. Det är osannolikt att du kommer att se alla verk även i några timmar men kan du se några av de mest kända figurerna som Mona Lisa.