mynewspapers.net

Saker för ett hem Management bindemedel

Saker för ett hem Management bindemedel


Använda ett hem management bindemedel som håller dig och din familj anordnade. Bindemedlet har allt ditt hushåll till smidigt funktion dag till dag. Du kan göra din pärm så enkelt som en inbunden planeringskalender med avdelare, eller du kan utforma en hängande-filsystem. Håll home management bindemedlet där alla i familjen har tillgång till den.

Kalender

Hålla en löpande kalender i Binder-dokumentet markeras med kommande händelser och viktiga datum. Inkludera objekt som Sportspel, praxis, föreställningar, skolan och arbetsscheman och läkare utnämningar. Inkludera speciella tillfällen som födelsedagar och årsdagar.

Viktiga telefonnummer

Placera en lista med viktiga telefonnummer på framsidan av bindemedlet. Din familj kommer att kunna lätt att hitta dessa nummer i en nödsituation. Viktiga siffror inkluderar dina föräldrar, läkare, veterinär, gift kontroll, skolan och tränare.

Månatliga Budget

Skapa ett avsnitt bara för hushållsbudgeten, inklusive räkningar, matvaror och diverse utgifter. Utse en sida för varje typ av bill så du kan markera när räkningarna betalas, check nummer och godkännande koden. Lade hushållens kvitton i en klar, plast hylsa för varje månad.

Projektet täcker

Göra en önskelista för kommande projekt för hemmet. Gå igenom huset och listar allt som behöver repareras och material som behövs. Projekt inkluderar målning, byta dörrar, installation av golv och inredde. Shoppa runt och lägga till beräknade kostnader för varje projekt och fila. När du har extra pengar, dra ut ett projekt och få att fungera.